VB-C50iR


Kompaktne kõik-ühes PTZ veebikaamera on ideaalne lahendus kvaliteetseks järelvalveks. Kaamera ülesseadmine on ülilihtne ja rida lisafunktsioone tõstavad kaamera kasutegurit turvasüsteemis. VB-C50iR mudel kinnitub lakke.

Parim optika
Originaalse Canoni 26x optilise zoomiga (12x digitaalne) objektiivi kasutamine tagab turvalise jälgimise igast kaugusest. Kaameral on ka pööramis ja kallutamisfunktsioon (200° panoraam ja 120° kallutusulatus). Kaamera töötab suurepäraselt ka halbades valgustingimustes - suudab töötada normaalrežiimis ka ainult 1 lux-ise valguse korral. Kaameral on ka "Öörežiim", et salvestada must-valget pilti ka täielikus pimeduses.

Kõrgkvaliteetne video ja sujuv pildi edastamine
C50Fi suudab salvestada videot 25 kaadrit sekundis lahutusega 768x576 pikslit ja tagada sujuva kõrgkvaliteetse pildi. Tänu 400K pikslisele CCD sensorile saab salvestada selge ning vigadeta pildi ja ka detailid jäävad teravaks. Video kvaliteeti ja kaadrite arvu sekundi kohta saab seadistada sobivaks võrgu ühenduskiirusega. Videopilti võib üheaegselt jälgida kuni 50 kasutajat ja ikkagi kindlustades terava ja sujuva pildi.

Kompaktne ja kasutajasõbralik
Nii kaamera kui ka server on mahutatud ühte kompaktsesse kesta. Atraktiivne, aga siiski märkamatu disain võimaldab efektiivset järelvalvet. Kaamera installeerimine ja paigaldamine on ülilihtne - otseülekande alustamiseks on vaja ühendada lihtsalt toitekaabel ja kohtvõrgu kaabel. Kaamera toetab täielikult enamikku levinutest võrguprotokollidest.

Ka keerukamaid funktsioone lihtne kasutada
Kaugjuhtimistarkvara abil on kerge kaamerat pöörata, kallutada või muid seadistusi teha - kas läbi PC Viewer'i või Java Viewer'i (Mac, Unix). Liikumise tuvastamise ja jälgimise süsteem suudab automaatselt "jälitada" kaamera vaateväljas liikuvat objekti end pöörates ja kallutades. Kaamera võib saata ka e-maili või lülitada sisse välise lisavalgustuse, kui kaamera vaateväljas toimub liikumine.