HV30


Auhinnatud kaamera HV20 järglane HV30 on pärinud kõik Canoni kõrglahutuskaamerasüsteemi eelised - Canoni HD-objektiivi, Full HD-lahutusega CMOS-sensori ja DIGIC DV III protsessori. Kõik selleks, et tagada haruldaselt selge HDV1080i vormingus videopilt.

EISA• Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
• Instant AF fookustamissüsteem
• 10x optilise suumiga objektiiv ja Super Range optiline pildistabilisaator
• Lai valik sisendeid ja ühendusvõimalusi
• Pööratav LCD-ekraan
• Tõene 25p täiskaadrilaotusega salvestamine
• Pikendatud salvestusaeg
• Edasiarendatud fotovõimalused
• Analoog-digitaalmuundur

Digitaalse filmikunstniku kaamera, mis pakub taskukohase hinna juures silmapaistvat pildikvaliteeti ning on täielikult laiendatav.

Canoni kõrglahutuskaamera süsteem
HV30 on kuulsa HV20 järeltulija, milles on ühendatud võimas Canoni HD-objektiiv, 2,96 megapiksline CMOS sensor ning DIGIC DV II protsessor. Canoni välja töötatud komponendid töötavad koos, et võimaldada suurepärase kvaliteediga HDV1080i lahutusvõimega salvestamist.

Instant AF fookustamissüsteem
Kõrglahutusvideo salvestamisel on näha ka pisimad vead teravustamisel. HV30 kasutab fookustamisest unikaalset hübriidsüsteemi nimega Instant AF. See võimaldab kiiret ja täpset fookustamist.

Canoni HD-objektiiv
HV30 objektiiv on ehitatud HD lahutusvõime jaoks, ning sisaldab endas Canoni Super Range optilist pildistabilisaatorit, mis parandab paremini kaamera värisemisest tekkivad vead.

Kaamera filmikunstnikule
Edasiarendatud lisatarvikute tald võimaldab kasutada erinevaid lisaseadmeid (valgusti, mikrofon jm). Salvestatava helitugevuse muutmine võimaldab salvestada suurepärast heli. Kindlasti on kasu ka mikrofonisisendist, kõrvaklapiväljundist, IEEE1394 digisisendist/-väljundist ning HDMI pordist.

Pööratav ere vedelkristallekraan
Vaadake oma videosid pere ja sõpradega 2,7-tollisel pöörataval LCD-erkaanil. HCAR-pinnakattega ekraanil näevad kujutised välja teravamad ning värvid erksamad, minimeeritud on ka ekraani peegeldumist.

Kinokaamerale sarnane 25P progressiivne salvestus
Ambitsioonikate filmikunstnike jaoks võimaldab HV30 salvestada ka kinokaamerale sarnaselt, progressiivselt, 25kaadrit/sekundis. Spetsiaalne CINE režiim annab ka pildile kinokaamera värvid.

Filmib kauem
HV30 ühildub Canoni valikulise suure mahutavusega akuga BP-2L24H, mis võimaldab filmida järjest eriti kaua.

Edasiarendatud fotovõimalused
HV30 pakub suurt valikut erinevaid võimalusi fotode paremaks salvestuseks. MiniSD kaardile salvestav Kaamera võimaldab ühe nupuvajutusega kuvada histogrammi, et kindlustada korrektne säritus. DIGIC DV II võimaldab salvestada 2,07 Megapikslise lahutusvõimega fotosid samal ajal kui filmid HDV1080i lahutusega videot.

Analoog-digitaalmuundur
AV sisend võimaldab VHS kassettidele salvestatud koduvideosid mugavalt digitaliseerida ja salvestada paremini säilivatele meediumitele.