NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


ABBYY FineReader 11 Corporate Edition

ABBYY FineReader 11 on optilise tekstituvastuse (OCR) tarkvara, mida kasutatakse skaneeritud dokumentide, PDF–failide ja kujutisefailide (k.a digifotod) teisendamiseks redigeeritavatesse vormingutesse. ABBYY FineReader 11 Corporate Editionil on olemas kõik FineReader 11 Professional Editioni omadused pluss võrgurakendused suurematele ettevõtetele.

Kiire ja täpne tuvastus
Abbyy FineReaderis kasutatav optilise tekstituvastuse süsteem laseb kasutajal tuvastada lähtedokumendi teksti kiiresti ja täpselt, säilitades dokumendi vorminduse (k.a taustapiltidel olev tekst, värviline tekst värvilisel taustal, pildi ümber joondatud tekst jne). Abbyy FineReaderi kohanduva dokumentide tuvastamise tehnoloogia (ADRT®) suudab analüüsida ja töödelda dokumente terviklikult, mitte lehekülghaaval. See säilitab lähtedokumendi struktuuri, sh vorminduse, hüperlingid, e–posti aadressid, päised, jalused, piltide ja tabelite allkirjad, leheküljenumbrid ja allmärkused. Abbyy FineReader tuleb toime ka prindidefektidega ja suudab tuvastada praktiliselt igasuguse fondiga teksti. Programm sisaldab ka laia valikut andmete väljastamise võimalusi: dokumente saab salvestada erinevates vormingutes, saata e–postiga või edastada töötlemiseks teistesse rakendustesse.

Automaatne võrguinstallatsioon
ABBYY FineReader 11.0 Corporate Edition võimaldab administraatoril installeerida tarkvara serverist tööjaamadesse kasutades Active Directory`t, Microsoft System Management Serverit või käsurida.

Võrgu skaneerimisseadme toetus
Suurt populaarsust on kogunud võrgu skanneerimisseadmed, mis ühendavad endas skannerit, faksi, printerit ja koopiamasinat. FineReader lisab neile veel tuvastusfunktsiooni mis võimaldab ära tunda ja salvestada skanneeritud kujutised automaatselt.

Tõhus töötlemine
Abbyy FineReader 11 uus must–valge režiim võimaldab töödelda dokumente 30% kiiremini, kuna värve pole vaja säilitada. Lisaks suudab programm kasutada mitmetuumalisi protsessoreid, et teisendamisprotsessi veelgi kiiremaks muuta.

Vöötkoodi tuvastus
ABBYY FineReader tuvastab vöötkoodi, kaasa arvatud PDF-417 2D vöötkoodi.

Täiustatud kasutajaliides
Täiustatud kasutajaliides võimaldab sul seadistada kõiki parameetreid ühes kasutajasõbralikus aknas. Kõik muutused rakenduvad kogu dokumendi ulatuses korraga. Kujunduse paremaks säilitamiseks on võimalik FineReaderi dokumentide lehekülgi organiseerida ja grupeerida. Dokumendi teisendamine on võimalik käivitada kohe pärast programmi avanemist ja juurdepääs peamistele või täiendavatele teisendamistoimingutele on veelgi lihtsam.

Koostöö
Kasutajad saavad jagada omavahel sõnastikku ja tuvastuskeeli. Näiteks spetsiifilistele sõnadele mis on lisatud sõnastikku ühe kasutaja poolt on ligipääsetavad ka teised. Samuti on võimalik jagada automaatseid tuvastustöid.

Optimaalne PDF–i väljastus
Kolm PDF kujutiste eelmäärangut võimaldavad saada optimaalse kvaliteedi ja mahuga faili. Võimalik on valida kas parema kvaliteediga, kompaktse mahuga või tasakaalustatud režiimide vahel.

Mitmekeelne tuvastus
ABBYY FineReader 11 tuvastab 189 keelt, näiteks eesti-, inglise-, saksa-, soome-, rootsi-, vene-, prantsuse-, ukraina-, itaalia-, hipaania keelt. Sisseehitatud õigekirja kontroll on 46 keeles, kaasa arvatud eesti keeles.

Paidlik litsentsipoliitika
Concurrent litsentsid võimaldavad FineReaderi installeerimist ja kasutamist piiramatu arv arvutites. Korraga võib kasutada nii mitmes arvutis kui palju on litsentse.

Sobib toodetele

CanoScan 4200F

CanoScan 4400F

CanoScan 5000F

CanoScan 5200F

CanoScan 5600F

CanoScan 8000F

CanoScan 8400F

CanoScan 8600F

CanoScan 8800F

CanoScan 9000F

CanoScan 9000F Mark II

CanoScan 9900F

CanoScan 9950F

CanoScan LiDE 100

CanoScan Lide 110

CanoScan Lide 120

CanoScan LiDE 20

CanoScan LiDE 200

CanoScan Lide 210

CanoScan Lide 220

CanoScan LiDE 25

CanoScan LiDE 30

CanoScan Lide 300

CanoScan LiDE 35

CanoScan LiDE 50

CanoScan LiDE 500F

CanoScan LiDE 60

CanoScan LiDE 600F

CanoScan LiDE 70

CanoScan LiDE 700F

CanoScan LiDE 80

CanoScan LiDE 90