NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon imagePROGRAF iPF5100 (17")

Canon ImagePROGRAF iPF5100 on erakordse kvaliteediga laiformaatprinter, mis trükib kuni A2 formaadis värvilisi ja mustvalgeid fotosid paljudele erinevatele materjalidele. See unikaalne 12 värvise pigmendipõhise tindisüsteemiga seade on ideaalne fotode, kunstireprode ning plakatite trükkimiseks.

• 17"/A2 laiformaatprinter
• Printimiskiirus 41 sekundiga A2-trükis
• Uued 12- värviga Lucia II pigmendipõhised tindid
• Printimise ajal vahetatavad (Hot Swap) tindimahutid
• Kasutab 130 ml tindikassette
• Maksimaalne rullmaterjali diameeter 150 mm
• LCD-puuteekraan

Ühtlane ja täpne
12-pleekimiskindlate pigmenttintidega Lucia II süsteem võimaldab kasutatava sisseehitatud värvikalibreerimissüsteemi, mis tagab suurepärase tulemuse ilma ebavajaliku ajakuluta. Lisaks seadmetevahelisele ühtlusele võimaldab see ainulaadne omadus reguleerida pihustatava tindi kogust vastavalt kasutatavale trükimaterjalile – nii pole mingit vajadust välise kalibreerimisseadme järgi.

Suurepärane kvaliteet
Canoni kahepealise 12-värviga LUCIA II pigmenttindisüsteem tagab erakordse kvaliteediga A2 formaadis trükiseid. 12 värvi pole ainult võimelised esitama erakordselt laia värvigammat vaid nii kasutatakse ka vähem tinti kui tavalistes süsteemides. Selle tõttu väheneb värvide segamise vajadus ning tulemuseks väiksemad kasutuskulud. LUCIA tindid võimaldavad sujuvate värviüleminekutega, vähendatud teralisusega ja pronksimisega ühtlaselt muljetavaldavaid trükiseid.

Erinevad prindimaterjalid
Kolmesuunaline materjali söötmissüsteem pakub tõelist paindlikkust – materjalid kangast läikepaberini, paksusega 0,07–1,5 mm.

Lihtne kasutamine
iPF5100 on loodud kasutajaid silmas pidades. Nagu ka automaatne viltususe korrigeerimine, nii näitab suur vedelkristallekraan pidevalt materjalide kulu ja alles olevat tindihulka, kindlustades nii pausideta töö.

Lisatarkvara
Saadaval on valik võimsaid tarkvararakendusi, mis tagavad iPF5100 kasutatavuse nii ühiskasutuses kui ka professionaalsetes trükikeskkondades:
- imagePROGRAF Digital Photo Front Access võimaldab pilditöötlust nupuvajutusega.
- imagePROGRAF moodul Photoshopile lubab kasutajatel Adobe Photoshopiga töödeldud 16-bitiseid RGB pilte eksportida otse imagePROGRAF printerisse
- Poster Artist (lisa) Poster Creation võimaldab teil tänu rohkem kui 1000 postripõhjale ja pildile lihtsasti luua pilkuhaaravaid postreid.