NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon ImagePROGRAF iPF770

Printer imagePROGRAF iPF770 on 36"/A0 laiformaatprinter, mis pakub tippklassi produktiivsust, erakordset kvaliteeti ja täpsust ning täiustatud funktsioonikomplekti, tänu millele tagab investeering end kiiresti ära. Loodud CAD, GIS, postrite ja ettevõttesiseste prinditööde jaoks.

• Suuremahuline pidev printimine
• Voolujooneline 36” korpus
• Suurem kelgu kiirus
• Selgema kvaliteediga CAD-joonised ja HP-GL/2 tugi
• LUCIA 5 tindiga süsteem
• Uus magenta tint laiemaks värviedastuseks
• 130 ml käigultvahetusega tindimahutid
• Tarkvara Direct Print & Share
• Pilveteenuste valmidusega
• Arveldustööriistad
• Printerijalad kaasas

Praktilisus ja kasutatavus
Suurema printimiskiirusega 5 värviga printer, võimaldades A0-formaadis väljatrükke mustandirežiimis vaid 48 sekundiga. Kasutajad saavad olla tõhusamad tänu uuele tarkvara Print & Share printimisfunktsiooni otseteele. See utiliit võimaldab kasutajatel luua otseteid enimkasutatud printimisseadete jaoks ning seejärel faile printida, lohistades ja asetades need otseteele.

Pilveteenuste jaoks valmis
Tõstke tootlikkust ja muutke printimise töövood tõhusamaks imagePROGRAFi tarkvaraga Print & Share, mis laseb teil printida mitmeid failitüüpe ilma rakendusteta. Nagu sisseehitatud PosterArtist, võimaldab ka see lahendus faile koheseks jagamiseks üles ja alla laadida ning ligipääs on lihtne isegi mobiilseadmetest. Samuti on toetatud printimine iPadi rakendustest.

Ökonoomne ja tõhus
Hallake printimiskulusid hõlpsamalt meie sisseehitatud olekumonitoriga. Olekumonitori arveldusfunktsioon kogub prinditööde logid kokku ja arvutab automaatselt kulud töö või ajaperioodi kohta. Soovi korral saate valida ökonoomse režiimi, mis kasutab vähem tinti ja on ideaalne mustandite printimiseks.

Suurepärane kvaliteet ja täpsus
Canoni 5 värviga värvi- ja pigmendipõhine tindisüsteem toodab kõige teravamaid ja õhemaid jooni. +/- 0,1% täpsuse ja minimaalse 0,02 mm joonelaiusega on täpsus garanteeritud. Saavutage CAD- ja GIS-joonistel elavamad värvid ning plakatitel ja POS-failidel parema kvaliteediga punane tekst või pildid mudeli iPF770 uuendatud magenta tindi abil, mis katab laiemat skaalat kui kunagi varem.

Sobiv suureks töökoormuseks
Printer iPF770 ühildub HP-GL/2 ja HP-RTL-iga, pakkudes sealjuures võimalust määrata CAD-töövoogude jaoks nii paleti- kui ka pliiatsivalikuid. Kaasasolev tarkvara hõlmab optimeeritud draiverit AutoCADi jaoks ja pluginat Microsoft Office'i jaoks, mille abil saate printida otse Wordist, Excelist või PowerPointist.

Voolujooneline disain
Kasutage oma ruumi paremini tänu Canoni mudeli iPF770 voolujoonelisele 36” korpusele, mis sisaldab mitmeid funktsioone, kuid võtab vähe ruumi. Ruumisäästlikud mõõtmed muudavad selle täiuslikuks ettevõtetele, kes soovivad suurt tootlikkust, kuid väikest massi.