NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-S300 projektor

Valgusküllane ja kompaktne SVGA kaasaskantav projektor, mis pakub suurepärast hinna ja kvaliteedi suhet.
Tutvustame täiesti uue hinnaga Canoni pildikvaliteeti – taskukohane kaasaskantav projektor LV-S300 saavutab valgusküllased ja selged SVGA-kujutised. Pikk lambi tööiga ja lihtne hooldus tagavad madalad käituskulud.

• SVGA-eraldusvõime (800 x 600 pikslit)
• 3000-luumenit
• 2300 : 1 kontrast
• 1,1x suumobjektiiv võimaldab projektorit paindlikult paigaldada
• Vertikaalne perspektiivikorrektsioon
• Kompaktne ja kerge: vaid 2,5 kg
• 2 VGA-porti
• Sisseehitatud 2 W kõlar
• 5000 h lambi tööiga (6000 h ökorežiimis)

Valgusküllased, teravad ja tõetruud kujutised
Mudel LV-S300 on sobiv piiratud eelarvega ostjatele, kes vajavad valgusküllast ja kvaliteetset kaasaskantavat projektorit erakordselt soodsa hinnaga. Loomuliku SVGA-eraldusvõimega (800 x 600 pikslit) tagab mudel LV-S300 publikule selged pildid koosolekuruumides ja klassides. Projektori 3000-luumeniline heledus ja kontrastisuhe 2300:1 on sellise kompaktse seadme puhul erakordsed ning DLP-tehnoloogia tagab teravad ja täpsed kujutised. Lisage paindlikkust projektori kohal asetseva 1,1x suumobjektiiviga, mis on märgatav eelis väiksemates keskkondades, nt koosolekusaalides.

Mugav transport
Mudel LV-S300 kaalub vaid 2,5 kg ning seda on lihtne asukohtade vahel vedada. Seetõttu on see suurepärane valik väikestele ettevõtetele või koolidele, kes soovivad ühte soodsat projektorit, mida saab kasutada erinevates ruumides ka keskkondades. Kohese väljalülituse funktsioon võimaldab teil toitejuhtme kohe pärast projektori väljalülitamist eemaldada, seega võite projektori kohe kaasa võtta ega pea selle jahtumist ootama.

Lihtne seadistamine
Võite olla kindel, et teie piltide geomeetria jääb täiuslikuks ka kitsastes oludes, kasutades vertikaalset (+/- 30 kraadi) perspektiivikorrektsiooni. Kasutage ekraani värvkorrektsiooni funktsiooni, et saavutada suurepärased tulemused ilma ekraanita keskkondades. See kompenseerib kujutiste värvid, mis ilmnevad siis, kui kujutisi projitseeritakse värvilistel seintel – seega saate vaadata selgelt projitseeritud kujutisi loomulike värvidega ka siis, kui ekraani ei ole saadaval.

Vähendage kulusid, mitte kvaliteeti
Lisaks mudeli LV-S300 soodsale hinnale on ka omamiskulud väiksemad tänu 5000-tunnisele lambi tööeale, mida saab pikendada kuni 6000 tunnini, kasutades energiasäästlikku ökorežiimi. Lisaks on ökorežiimis energiatarbimine vaid 275 W. Projektor tarbib ooterežiimis vähem kui 1 W energiat. Ökorežiimis saate luua ka vaikse ja segamatu keskkonna, vähendades ventilaatori müra väärtuseni 29 dBA.

Mitmekülgsed ühendamisvalikud
Mudeli LV-WX300 paindlik sisendite valik, sh kaks VGA-porti, võimavad projitseerida fotosid ja videoid mitmetest allikatest. Lisage esitlustele kvaliteetne heli, kasutades sisseehitatud 2 W kõlarit.