NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon LV-WX300USTi lähikuvaprojektor

Kompaktne ja kaasaskantav lähikuva projektor LV-WX300USTi hõlmab WXGA eraldusvõimet ja interaktiivseid funktsioone, muutes selle täiuslikuks suurte, heledate ja selgete piltide projitseerimiseks väikestes koosoleku- ja klassiruumides.

• DLP paneel loomuliku WXGA eraldusvõimega (1280 x 800 pikslit) ja 16:10 kuvasuhe
• 3000-luumenit
• 2300 : 1 kontrast
• Kaasake publikut interaktiivsete funktsioonide abil. Saadaval on kuni 4 infrapunapliiatsit või võite sõrmega puudutamise mooduli abil kasutada ka oma sõrme.
• Projitseerige hõlpsasti heledaid ja selgeid 100” pilte vaid 445 mm kauguselt
• 2 x HDMI porti ja RJ-45 võrguport
• Kuni 8000 h lambi kasutusiga ja vaid 29 dBA müratase ökorežiimis
• 2 sisseehitatud 10 W kõlarit
• +/- 40° vertikaalne perspektiivikorrektsioon
• 6-teljeline värvide reguleerimine ja täiustatud ekraani värvide häälestamine


Kompaktne ja kaasaskantav lähikuva projektor
Lähikuva projektor LV-WX300USTi pakub laiekraani projitseerimist ka piiratud ruumiga keskkondades. See projitseerib teravat ja selget 100-tollist pilti projitseerimiskauguselt vaid 44,5 cm. Kui see on seinale kinnitatud, väldib see esitlejate pimestamist, minimeerib ala, mida esitleja keha võib katta, ja eemaldab varjud ekraanilt. Selle välised mõõtmed on 287,7 x 186 x 374,5 mm ja see kaalub vaid 5 kg, seega on see piisavalt väike ja kerge, et seda asukohtade vahel hõlpsasti transportida. Seetõttu on see täiuslik äri- ja haridusasutustes, kus on vaja projitseerida mitmetes väikestes koosoleku- või klassiruumides kontori- või ülikoolihoone piires.

Erakordselt elav pildikvaliteet
LV-WX300USTi projitseerib heledaid, teravaid ja tõetruid pilte tänu projektori DLP tehnoloogiale loomuliku WXGA eraldusvõime (1280 x 800 pikslit), 3000-luumenilise heleduse ja 2300:1 kontrastisuhtega. Värvid on tugevad ja tõetruud ning must värv on sügav. Teksti on lihtsam lugeda, pildid on sujuvad ning puudub mustriefekt, mida võib esineda tavaliste LCD-projektorite puhul. Tänu 16:10 laiale kuvasuhtele on see täiuslik tänapäevaste laiekraaniga tahvelarvutite jaoks.

Mitmekülgsed ühendamisvalikud
Projitseerige fotosid ja videoid mitmetest allikatest, kasutades mudeli LV-WX300USTi laialdast sisendite valikut. Need hõlmavad kahte HDMI™-porti, et projitseerida heledaid ja teravaid pilte mitmetest digitaalsetest video- ja arvutiallikatest. Sisseehitatud RJ-45 võrguport võimaldab kaugjälgimist ja -juhtimist ning toetab Crestron Connected™-i standardit. Lisage esitlustele kvaliteetne heli, kasutades kahte sisseehitatud 10 W kõlarit.

Interaktiivsed funktsioonid
LV-WX300USTi sisaldab mitmeid interaktiivseid funktsioone, sh kaasasolev joonistamistarkvara. Ekraanipiltide näitamise ajal saab kasutada kuni 4 infrapunapliiatsit (2 on kaasas) või sõrme valikulist sõrmega puudutamise moodulit kasutades. See võimaldab klassiruumides ja kontorites publikut paremini ettekandega siduda.

Lihtne seadistamine
Võite olla kindel, et teie piltide geomeetria jääb täiuslikuks ka kitsastes oludes, kasutades vertikaalset (+/- 40 kraadi) perspektiivikorrektsiooni. Täiustatud 6-teljeline värvide reguleerimine ja ekraani värvide häälestamine tagavad selged projitseeritud pildid mis tahes värvilisel pinnal, kui valget projektori ekraani ei ole saadaval.

Ökonoomne ja lihtne hooldada
LV-WX300USTi on ökonoomne tänu 5000-tunnisele lambi kasutuseale ning ökorežiimis on see lausa kuni 8000 tundi. Ökorežiim vähendab elektritarvet väärtuseni 270 W ning vaiksema keskkonna saavutamiseks vähendatakse selles režiimis ka ventilaatori müra väärtuseni 29 dBA. Hooldus on lihtne ja kiire ning lambi ja filtrite vahetamine kerge.