NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
Canon LV-WX320 projektor

Canon LV-WX320 projektor

Selle kaasaskantava WXGA projektoriga saavutate heledad ja kvaliteetsed pildid ning see on erakordselt kompaktne ja kerge. HDMI- ja MHL-ühilduvus ning võrguport pakuvad head hinna-kvaliteedi suhet.

• Loomulik WXGA-eraldusvõime (1280 x 800 pikslit)
• 3200-luumenit
• 10 000 : 1 kontrastisuhe
• 1,1x suumobjektiiv võimaldab projektorit paindlikult paigaldada
• Kompaktne ja kerge: vaid 2,5 kg
• Tänu DLP™-paneelile saavutate iga kord teravad ja täpsed pildid
• RJ-45- ja MHL-ühilduvad HDMI™-pordid; 3D-sisu tugi süsteemi DLP-Link kaudu
• Vertikaalne ja horisontaalne perspektiivikorrektsioon (+/-30°) väldib moonutusi
• 6-teljeline värvide reguleerimine ja ekraanivärvide funktsioon kohaneb teie keskkonnaga
• Sisseehitatud 10 W kõlar ja helikaabel ning vaikne kasutamine vaid 29 dB juures
• Kuni 6000-tunnine lambi tööiga ja 3-aastane garantii asenduslambi pakkumisega*

Heledad ja täpsed pildid
Hinnateadlikud organisatsioonid, kellel on vaja suurepärast kaasaskantavat projektorit, peavad Canoni mudelit LV-WX320 täiuslikuks valikuks. Nautige täpselt määratletud ja erakordselt teravaid laiekraanpilte tänu loomulikule WXGA (1280 x 800 pikslit) eraldusvõimele ja 16:10 kuvasuhtele. Tänu projektori 3200-luumenilisele heledusele ja 10 000 : 1 kontrastisuhtele saavutate iga kord erksad värvid ja sügavad mustad toonid. Sarnaselt paljude samas hinnaklassis olevate projektoritega on ka mudelil LV-WX320 mustriefekti minimeeriv DLP paneelitehnoloogia, pakkudes suurepärast kvaliteeti ja head hinna-kvaliteedi suhet.

Heade tulemuste saavutamine on lihtne
Tagage geomeetriliselt täpsed pildid tänu vertikaalsele ja horisontaalsele perspektiivikorrektsioonile +/- 30°. Suuremaks paindlikkuseks aitab 1,1x suum teil isegi kompaktsetes ruumides selgelt ja tõetruult projitseerida. Ja tugeva loomuliku valgusega keskkondades või juhul, kui on vaja projitseerida värvilistele pindadele, tagab ekraani värvikorrektsioon endiselt heledad ja selged pildid ning loomulikud värvid.

Lihtne ühendamine
Nautige paindlikkust projitseerida kvaliteetseid pilte mitmetest erinevatest allikatest tänu mudeli LV-WX320 laiale sisendite valikule. HDMI-port tähendab, et saate kasutada tänapäeval sülearvutite puhul tavapäraseid HDMI-väljundeid, et saavutada teravamad, puhtamad ja detailsemad pildid. Samuti on lihtne esitada efektset 3D-sisu, kasutades süsteemi DLP-Link. Suuremaks mugavuseks võimaldab MHL-ühilduvus teil projektori HDMI-pordi kaudu projitseerida mis tahes MHL-ühilduvast tahvelarvutist või nutitelefonist. Ühendamine, juhtimine ja hooldus IT-võrgu kaudu on lihtne RJ-45 võrgupordi abil, vähendades teie IT-meeskonna tööd.

Kerge ja kaasaskantav
Olenemata headest tehnilistest näitajatest, kaalub mudel LV-WX320 vaid 2,5 kg ja on piisavalt kerge, et seda mugavalt koosolekutele, loengutesse, seminaridele või esitlustele kaasa võtta. Lihtsamaks transportimiseks liikvel olles valige valikuline pehme kaitsevutlar. Sihtkohta jõudes oma projektori ühendamine on samuti lihtne: selle kõik pordid ja konnektorid on mugavalt rühmitatud ja ligipääs nendele ülilihtne. Muutke oma esitlused efektsemaks ja täiustage publiku kogemust, ühendades mis tahes heliallika sisseehitatud kvaliteetse kõlariga; või ühendades projektori võimendi või PA-süsteemiga, kasutades helikaablit.

Taskukohane omamine
Valige mudel LV-WX320 ja teie omamiskulud on muljetavaldavalt madalad. Lambi tööiga on ökorežiimis kuni 6000 tundi ning Canoni pikk 3-aastane lambi garantii* pakub garantiiperioodi jooksul kuni kolme asenduslampi, kui lamp tavakasutamise korral katki läheb – vähendades tõhusalt potentsiaalseid märkimisväärseid kulusid. Energiatarve on töötades vaid 350 W (ökorežiimis 240 W), vähendades teie lisakulusid ja aidates hoida oma organisatsiooni jätkusuutlikuna. Hoolduskulud on täielikult minimaalsed tänu filtrivabale disainile ja lihtsale lambi vahetamise võimalusele projektori ülemise paneeli kaudu. Ja selleks et teie publikut tagataustamüra ei segaks, töötab mudeli LV-WX320 ventilaator ökorežiimis vaid 29 dB juures.