DR-M1060

2 938.16 €

Mitmekülgne ja ülikompaktne A3-skanner U-pöördega ja valikulise otseläbiva paberiteega. Mudel DR-M1060 on täiuslik erinevate dokumentide (kuni suuruses A3) usaldusväärseks skannimiseks, võttes samal ajal vähe ruumi.

• Ülikompaktne A3-skanner
• U-pöördega ja sirge paberitee mitmesuguste dokumentide jaoks
• Produktiivne skannimine kuni 120 kujutist/min
• Eestlaadimisega disain mugavaks paberi söötmiseks
• Võimas tarkvara, sh Kofax VRS
• Lisage lihtsasti valikulisi tasaskannereid või vöötkoodimoodul

Erakordselt kompaktne
Mudel DR-M1060 on ainulaadselt kompaktne A3-skanner – täiuslik ühiskontoritesse või detsentraliseeritud harukontoritesse, kus on lauaruum on piiratud, kuid A3-skannimine vajalik. Kasutajad hindavad mugavat esiküljega dokumendi sisestust ja väljutust.

Usaldusväärne ja mitmekülgne paberikasutus
U-pöördega ja valikuline sirge paberitee tugeva sööturmehhanismiga võimaldavad erinevat tüüpi prindimaterjalide, sh reljeefsete kaartide, paksu ja õhukese prindimaterjali või 3 m pikkuste dokumentide, sujuvat skaneerimist. Foolio režiimi kasutades on võimalik skaneerida ka A1-formaadis dokumente. DR-M1060 sisaldab mitmeid tehnoloogiaid paberi usaldusväärseks kasutamiseks. Topeltsöödu ultrahelituvastus aitab ennetada kadunud pilte ning topeltsöödu vabastamise funktsioon vähendab katkestusi, võimaldades kasutajal erijuhtudel kiiresti ignoreerida ja skaneerimist jätkata.

Tootlik skaneerimine
Mudel DR-M1060 on äärmiselt produktiivne tänu ülikiirele kahepoolsete dokumentide skaneerimiskiirusele (kuni 120 kujutist/min (A4)) ning 60-lehelisele dokumendisööturile. Olenemata oma väikesest suurusest, on see mõeldud tulema toime suurte töövoogudega – kuni 7500 dokumenti päevas.

Täiuslik pilditöötlus
Nautige suurepäraseid pilte tänu mudeli DR-M1060 mitmetele pilditöötlusfunktsioonidele, näiteks täiustatud tekstiparendus, mis saavutab selged ja loetavad pildid ka siis, kui originaalid on ähmased. Lisafunktsioonid, nagu automaatne värvituvastus, automaatne formaadituvastus, kiiva kujutise parandus, tekstisuuna parandus ning kohandatud värvieemaldus, täiustavad veelgi pildikvaliteeti ja ühtlust.

Kaasasolev tarkvara aitab tootlikkust suurendada
Nautige kiiret ja lihtsat skaneerimist tarkvara CaptureOnTouch abil, mis on mõeldud nii erakorralisteks kui ka rutiinseteks ülesanneteks. Suuremate dokumendipakkide skaneerimiseks on sobiv CapturePerfect, kuna sellel on mitme aknaga vaated ja pisipildivaated ning paindlikud valikud nagu kausta, e-postile ja SharePointi skaneerimine. Mudeliga DR-M1060 on kaasas ka tarkvarad eCopy PDF Pro Office ja Kofax VRS (sh AIPE).

Valikulised lisad
Mudeliga DR-M1060 on kaasas mitmeid valikulisi tarvikuid, et säilitada kõrge produktiivsuse tase. Skaneerige rõngasköitega raamatuid, ajakirju ja õrnasid prindimaterjale nii A4- kui ka A3-formaadis valikuliste tasaskanneritega. Need USB-ühendusega kaksikskannimisega tasaseadmed töötavad juhtmevabalt mudeliga DR-M1060, võimaldades teil rakendada samu pilditöötlusi mis tahes skaneerimistöö jaoks. Samuti on saadaval 2D vöötkoodimoodul, mis võimaldab QR-koodide, PDF417 ja andmemaatriksite vormingus vöötkoodituvastust ISIS/TWAIN draiverite kaudu.

Tooteid samast grupist…

P-208II

P-215II

DR-F120

DR-C240

DR-M140

DR-M160 II

DR-6010C

DR-6030C

DR-M1060

DR-G1130 Kasutatud

DR-X10C

DR-C230