NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 24 - 105mm F3.5-5.6 IS STM

Mitmekülgne standardne suumobjektiiv, mis on ideaalne täiskaadriliseks fotograafiaks. Suurepärane portreede ja maastike jaoks ning olukorras, kus soovite vaid ühe objektiivi kaasa võtta. Sujuv ja peaaegu vaikne teravustamine filmimisel annab materjalile professionaalse välimuse ja tunnetuse.

• Kvaliteetne standardne suumobjektiiv täiskaadriliste kaamerate jaoks
• 4-astmeline pildistabilisaator
• STM sujuv ja vaikne teravustamine
• Kerge ja kaasaskantav disain
• Filtri läbimõõt 77mm

Kvaliteetne standardne suum täiskaadriliste kaamerate jaoks
EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM on suurepärane valik nendele, kes soovivad hakata täiskaadrilisi kaameraid kasutama. See on täiuslik portree- ja maastikufotograafidele ning olukorras, kus soovite reisida vaid ühe kõikideks eesmärkideks sobiva objektiiviga. Kvaliteetne optika saavutab suurepärase pildikvaliteedi terve kaadri ulatuses.

Sujuv ja peaaegu vaikne teravustamine pildistades ja filmides
Filmides saavutab STM-teravustamine sujuva ja peaaegu vaikse automaatteravustamise, mis annab filmitavale materjalile professionaalse välimuse ja tunnetuse. Pildistades on teravustamine kiire ja täpne, et saaksite alati erilise hetke jäädvustada.

Pildistabilisaator
EF 24-105mm F3.5-5.6 IS STM sisaldab endas Canoni pildistabilisaatorit, mis võimaldab kasutada kuni 4-stoppi pikemat säriaega, tehes objektiivi ideaalseks käest pildistamiseks. Pildistabilisaatorist on kõige rohkem kasu hämaras pildistamisel, objekti jälitamisel või päevasel ajal liikuvast sõidukist pildistamisel.

Kaasaskantav ja reisisõbralik disain
Objektiiv EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM kaalub vaid 525 g ning on seetõttu suurepärane reisikaaslane. Selle paindlik suumivahemik – lainurgast telefotoni – võimaldab jäädvustada erinevaid subjekte vahepeal objektiive vahetamata. tõetruimaid värve ja suurendada kontrasti.