NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF 400mm F4.0 DO IS USM (demotoode)

Optilise pildistabilisaatoriga super teleobjektiiv, kasutab difraktsioonilise optika (DO) tehnoloogiat kompaktsema ja kergema disaini saavutamiseks. Tolmu- ja pritsmekindel EF 400mm DO sobib hästi spordi, looduse ja pressi pildistajatele. Objektiiviga saab tutvuda Tallinnas Overalli Proshopis ja ostes kehtib aastane garantii. Kasutajate arvamusi leiate siit: Bird Lens.com, The-Digital-Picture.com

• Üks DO (Diffractive Optic) difraktiline optikaelement
• Üks fluoriitläätse element
• 4-astmeline pildistabilisaator
• L-seeria ehitus ja optika
• Kiire, vaikne autofookus
• Super Spectra vääristus
• 52mm sisemine želatiinfiltrihoidik
• Tolmu- ja niiskuskindel korpus
• Kompaktne ja kerge
• Kaasas vutlar ja varjuk

DO tehnoloogiast - alates 4:50 (ülejäänu on ka huvitav)

Kaasaskantav ja kerge disain
EF 400mm f/4 DO IS II USM on väiksem ja kergem kui tavaline 400mm f/4 objektiiv, kaaludes vaid 2100 g. See on võimalik tänu Canoni uuendusliku difraktsioonilise optika (DO) tehnoloogia kasutamisele, mis korrigeerib soovimatud optilised efektid, mis muidu välja paistaksid, nt drastiline suuruse vähendamine.

Täiustatud vastupidavus tuhmumise ja kulumise suhtes
Objektiivis EF 400mm f/4 DO IS II USM kasutatav kolmanda generatsiooni DO-tehnoloogia teeb sellest suurepärase objektiivi, eriti spordi, metsiku looduse ja uudiste pildistajatele. Objektiiv on vastupidav tuhmumise ja värvide kulumise suhtes ning see saavutab iga kord terves kaadris erakordse teravuse.

Pildistabiliseerimistehnoloogia
Pildistage enesekindlalt, kasutades kuni neli astet pikemat säriaega kui tavaliselt. Objektiivi EF 400mm f/4 DO IS II USM pildistabilisaator (IS) kaitseb kaamera värisemise eest ja säilitab olulise teravuse. Objektiivi pildistabilisaator töötab ühes kolmest režiimist: esimene on mõeldud paigalseisvate subjektide jaoks, teine panoraamvõtete jaoks, ning kolmas ebapüsiva ja kiire tegevuse jaoks.

Täpne teravustamine
Objektiivi EF 400mm f/4 DO IS II USM kattel asuvad intuitiivsed juhtnupud jäävad pildistamise ajal loomulikult sõrmede alla. Kasutage laia käsitsi teravustamisrõngast täppisreguleerimiseks, võtmata kaamerat enda näo juurest eemale. Eelseadistatud fookuse ja fookuse peatamise juhtnupud võimaldavad fotograafidel keskenduda spetsiifilisele kohale kaadris.

Sujuvad videod
Võimsa teravustamise tehnoloogia laseb videoid tegevatel fotograafidel toota reguleeritud fookuskaugusega efekte, mille üleminek erinevate stseenide vahel on sujuv.

Loodud heaks tööks
Rasketes tingimustes laseb objektiiv EF 400mm f/4 DO IS II USM teil enesekindlalt edasi pildistada. Ilmastikukindel ehitus kaitseb tolmu ja niiskuse eest ning objektiivi eesmise elemendi määrdumisvastane fluorkate kaitseb vee ja mustuse eest.

Sobib toodetele

Adapter EF objektiivide kasutamiseks