EF 8-15mm F4.0 L USM kalasilm

1 499.00 €

Mitmekülgne kalasilm-suumobjektiiv võimaldab jäädvustada täiskaadrilisi pilte. Canoni võimsate L-seeria objektiivide hulka kuuluv EF 8-15mm F4.0 L USM kalasilm tagab suurepärase pildikvaliteedi isegi nii suure ulatusega lainurga puhul.

• Täiskaadriline kalasilm-suumobjektiiv
• Canoni L-seeria objektiiv
• Vastupidav ja tugev
• Vaikne ja kiire autofookusega
• Pidev käsitsiteravustamine
• Lihtsam puhastus

Täiskaadriline kalasilm-suumobjektiiv
Te ei vaja kahte spetsiaal-objektiivi kui teil on olemas EF 8-15mm F4.0 L USM kalasilm. Kasutades seda täiskaader-kaameratega saab sellega teha ümaraid või täiskaadrilisi ülilaia vaatenurgaga pilte ning sama võivad saavutada ka väiksema sensoriga digipeegelkaamerate kasutajad. Tänu 180-kraadisele diagonaalsele võttenurgale on kogu vaate jäädvustamine ühele pildile nüüd veelgi lihtsam.

L-seeria kvaliteet
L-seeriasse kuuluvad Canoni kõige esinduslikumad professionaalsed objektiivid, esindades parimat EF-optikast. L-seeria objektiivid ühendavad endas suurepärase tulemuse ja parima käsitletavuse ning on samas väga tolmu- ja niiskuskindlad.

Kiire ja vaikne automaatteravustamine
USM-mootor (Ultrasonic Motor) kasutab ülikiireks ja vaikseks automaatteravustamiseks ultrahelisagedusega võnkeid ning kiir-protsessor ja optimeeritud automaatse teravustamise algoritmid lisavad autofookusele kiirust veelgi. Teravust saab autofookust välja lülitamata igal hetkel ka käsitsi korrigeerida.

Parem pildikvaliteet tänu SWC-le
Canoni on spetsiaalselt digifotograafia jaoks loodud ja patenteeritud SWC-katte (Subwavelength Structure Coating), mis aitab vähendada virvendusi ja sisemiste peegelduste põhjustatud parasiitkujutisi, helke. Peegelduste vähendamine tagab aga detailsed ja selged pildid.

Lihtsamalt puhastatav objektiiv
Eesmise ja tagumise läätse pinnad on kaetud fluorkattega, mis teeb läätse puhastamise lihtsamaks.

Tooteid samast grupist…

RF 5.2mm F2.8L DUAL kalasilm

EF 8-15mm F4.0 L USM kalasilm

TS-E 17mm F4.0 L

TS-E 24mm F3.5 L II

TS-E50mm F2.8 L Macro

TS-E90mm F2.8 L Macro

TS-E135mm F4.0 L Macro

RF 100mm F2.8 L Macro IS USM

RF 135mm F1.8L IS USM