NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 18 - 200mm F3.5 - 5.6 IS

See paindlik 11x suumiga objektiiv on disainitud spetsiaalselt EOS kaameratele, millel on APS-C formaadis sensor. Kuni 4 astet kompenseeriv optiline stabilisaator ning spetsiaalse vääristusega läätseelemendid teevad sellest objektiivist suurepärase kaaslase ka uusimatele EOS kaameratele.

Kõrge kvaliteediga optika
EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS sisaldab endas 16 läätseelementi, mis on jagatud 12 gruppi. Seal hulgas on ka spetsiaalsed UD ja asfäärilised elemendid, mis minimeerivad kromaatilist aberratsiooni ning tagavad teravuse ja kontrastuse kõigil fookuskaugustel. Objektiivi minimaalseks teravustamiskauguseks on 45 cm.

Pildistabilisaator
Et minimeerida pika säriajaga uduste fotode pildistamise võimalust, on selles objektiivi Canoni uusim 4-astme pildistabilisaator. Võimalikud on säriajad, mis on 4 astet lühemad kui muidu käe pealt pildistades oleks (näiteks 1/200 sekundi asemel 1/15 sekundit) - ideaalne halbades valgustingimustes pildistamiseks. Optiline pildistabilisaator tuvastab ka automaatselt selle, kui paanite ning lülitab vastava telje stabiliseerimise välja.

Ei mingeid sisepeegeldusi
Kuna kaamera sensor on läikiva kattega võib sealt valgus objektiivi tagasi peegelduda. Selle tulemusel võivad piltidele jääda erinevad helked või peegelduslaigud. Et seda ära hoida on EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS optika kaetud Canoni Super Spectra vääristusega. Niimoodi on tagatud teravad moonutusteta fotod ja tõetruu värvustasakaal.