NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EF-S 24mm F2.8 STM

Mugavalt kaasaskantav lame objektiiv, mis on täiuslik reisi- ja tänavafotograafiaks. Selle täiustatud optiline disain tagab suurepärase pildikvaliteedi ning lai f/2.8 suurune maksimaalne ava võimaldab nõrgas valguses käest hoides pildistada. STM-teravustamine tagab sujuva ja peaaegu vaikse automaatteravustamise filmimisel.

• Üliõhuke ja lame disain
• Loomulik, inimsilmaga sarnane vaatenurk
• Sujuv ja vaikne teravustamine filmimise ajal
• Lai ava nõrgas valguses pildistamiseks
• Lähiteravustamine kuni 0,16 m

Kaasaskantav lame disain
EF-S 24mm f/2.8 STM on vaid 22,8 mm sügav ja kaalub 125 g, seetõttu on see ülimugavalt kaasaskantav objektiiv, mis võimaldab EOS-kaamera igale poole kaasa võtta. Väike disain muudab selle ka diskreetseks – täiuslik tänavafotograafiaks.

Loomulik vaatenurk
24 mm fokaalkaugus APS-C EOS korpusega kasutades annab sama vaatenurga, mis 38 mm objektiiv täiskaadrilise digipeegelkaamera puhul. See on sarnane inimsilmaga, seega on pildid loomuliku välimuse ja tunnetusega.

Sujuv ja vaikne teravustamine
Peaaegu vaikne STM-teravustamine lukustub pildistades subjektidele kiirelt ning pakub filmimisel sujuvaid fookuse üleminekuid, et saavutada segava teravustamismürata materjal.

Lai ava nõrgas valguses pildistamiseks
Kiire maksimaalne ava f/2.8 laseb sisse palju valgust, võimaldades teil pimedates tingimustes välku kasutamata pildistada. See on täiuslik ka madala väljasügavusega efektide loomiseks, võimaldades teil oma subjekt pehmelt teravustamisalast väljaspool olevalt tagataustalt esile tõsta.

Täiustatud optiline disain
Nautige üliteravat pilti terve kaadri ulatuses tänu vastupidavusele tuhmumise ja värvide kulumise suhtes. Minge väikestele subjektidele kuni 16 cm lähedale, et näha maailma lähemalt.