NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 50D

Kiire sarivõttega EOS 50D sisaldab endas 15,1 megapikslist CMOS sensorit ning täiesti uut DIGIC 4 protsessorit. See teeb kaamerast suurepärase tööriista nii nõudlikumale asjaarmastajale kui ka tõsisele proffile.

• 15,1 megapiksline CMOS sensor (APS-C formaadis)
• Sarivõte 6,3 k/s kuni 90 JPEG-i järjest
• DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
• ISO tundlikkus kuni 12800
• 3,0" VGA-lahutusega LCD-ekraan
• Live View otsevaade
• Ülisuure tundlikkusega ning laia alaga AF-sensor
• Magneesiumsulamist korpus
• EOS sisemine puhastussüsteem
• Ühildub kõigi EF/EF-S objektiivide ning EX välklampidega

15,1 megapiksline CMOS sensor
Canoni APS-C formaadis CMOS sensor võimaldab jäädvustada müraväheseid ja detailseid fotosid, mis sobivad ka väga suures formaadis välja trükkimiseks. Uue disainiga sensori mikroläätsed võimaldavad kasutada sensori pinda täielikult ning vähendada müra ning kasutada suuremaid ISO tundlikkusi.

Sarivõte 6,3 kaadrit sekundis
EOS 50D on oma kiire sarivõttega ideaalne sporti ja loodust jäädvustavatele fotograafidele. Kasutades UDMA-le vastavat mälukaarti on võimalik jäädvustada kiirusega 6,3 k/s kuni 90 JPEG-i.

DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
DIGIC 4 on EOS 50D võimas protsessor, mis koostöös CMOS sensoriga võimaldab kasutada 14-bitist värvisügavust, et tagada väga sujuvad gradatsioonid ning tõetruud värvid. DIGIC 4 teeb võimalikuks salvestada ka 15,1 megapikslise lahutusvõimega fotosid kiirusega 6,3 k/s.

Lai ISO ulatus
Et kasutada kiireid säriaegu ka hämaras on EOS 50D ISO tundlikkus laiendatav kuni 12800-ni.

Eriti selge LCD ekraan
3,0" LCD ekraanil on 920 000 piksline eraldusvõime, mis võimaldab kontrollida mugavamalt nii fotode kompositsiooni kui ka fookust. Ekraani väga lai vaatenurk teeb ka Live View otsevaadet kasutades pildistamise mugavamaks.

Live View otsevaade
Live View otsevaate režiim võimaldab kadreerida võtteid, kui pildiotsija kasutamine pole praktiline. Live View nupule vajutades kuvatakse pilt reaalajas LCD ekraanil. Otsevaate režiimis on võimalik kasutada kolme erinevat AF-režiimi: kiire AF, otsevaatega AF ja näotuvastusega AF, mis fookustab kujutise vastavalt kaadris tuvastatud nägudele.

Laia alaga AF-sensor, millel 9 ristiandurit
Suure tundlikkusega AF-süsteem kasutab 9 ristiandurit, mis suudavad mõõta kaugust nii horisontaalsel kui ka vertikaalsel teljel. Keskmise AF-punkti tundlikkus on f/2.8. Punktid on jaotatud väga laia ala peale, et oleks võimalik paremini fookustada ka subjektidele, kes ei paikne kaadri keskosas.

Magneesiumsulamist kere
Tõsiseks kasutamiseks mõeldud EOS 50D vastupidav ja kerge magneesiumsulamist kere on ilmastikukindel.

EOS sisemine puhastussüsteem
EOS sisemine puhastussüteem kombineerib erimaterjale, et vähendada tolmu tekkimist peeglikambris. Fluoriidkattega madalpääsfilter tõrjub tolmu eemale ning selle vibreerimine sisse/välja lülitamisel raputab tolmu madalpääsfiltrilt maha.

Lai valik lisatarvikuid
Kaameraga on võimalik kasutada enam kui 60 EF/EF-S objektiivi ning kõiki EX-seeria välklampe. Lisavarustuses on ka WiFi-liides, mis teeb võimalikus fotode salvestamise välisele kõvakettale või piltide EXIF-isse asukohakoordinaatide lisamise välist GPS-seadet kasutades.