NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 5Ds R kere

EOS-5Ds R on töötatud välja parima digipeegelkaamera pildikvaliteedi nimel. Disainitud saavutama ülimat digipeegelkaamerate pildikvaliteeti tänu 50,6 megapikslisele eraldusvõimele ja madalpääs-kärpimisfiltrile, mis maksimeerib kaamera sensori teravust.

• Uus 50,6 megapiksline täiskaader CMOS-sensor
• 61 autofookus (AF) punkti
• Kuni 5 kaadrit sekundis
• Full-HD lahutusvõimega videorežiim
• 150 000 piksliga RGB+IR mõõtesensor
• Peegeldusvibratsiooni juhtimissüsteem
• Intervalltaimeriga pildistamine
• Kõrge dünaamilise ulatuse režiim (HDR)
• Niiskuse ja tolmukindel
• Live View režiim
• Kärbitud pildistamine


Rohkem detaile ja uus tase pildikvaliteedis
50,6 megapiksline täiskaadrimõõdus CMOS-sensor suudab jäädvustada erakordselt palju detaile. Ülikõrge eraldusvõime võimaldab suurt kärpimist, saavutades ikka suurepärase pildikvaliteedi. Isegi sisseehitatud 1,3x ja 1,6x kärbitud pildistamisrežiime kasutades saavutate vastavalt kas 30,6 või 19,6 megapikslised failid.

Printige kunstikvaliteediga pilte A0-formaadis või veelgi suuremaid
Printige ülikõrge eraldusvõimega pilte suures formaadis – A0 või veelgi suurem – vähese müra, tõetruude nahatoonide ja silmapaistvalt täpsete värvidega tänu suure jõudlusega Dual DIGIC 6 protsessoritele.

Parem selgus
Madalpääs-kärpimisfilter parandab täiseraldusvõimega piltide selgust ja teravust nii, et moonutuste tekkimise risk on minimaalne, muutes mudeli EOS 5DS R heaks valikuks neile, kes pildistavad õues või reguleeritud stuudio tingimustes.

Vähendatud peegeldusvibratsioon maksimaalseks teravuseks
Mudel EOS 5DS R kasutab Canoni peegeldusvibratsiooni juhtimissüsteemi, et vähendada kaamerasisestest liigutustest põhjustatud vibratsioone, mis võivad pildi teravust rikkuda ja eraldusvõimet vähendada. Kaameraid kasutatakse peegli üles ja alla suunamiseks paremini juhitaval moel, vältides mis tahes äkilisi peatumisi ja pehmendades ka katiku vabastamise heli.

Reageerige ja vastake, olles ühe sammu tegevusest ees
Nautige kiiret piltide töötlemist ja kaamera reageerimist – isegi kui 50,6 MP sensor jäädvustab suures koguses andmeid – tänu Dual DIGIC 6 protsessoritele. Saate jäädvustada kogu tegevuse tänu konkurentsitule 50,6 MP eraldusvõimele 5 kaadrit/s juures. USB 3.0 ühenduvus võimaldab aga kiireid arvutijuhitavaid võtteid ja kaamera kaugjuhtimist.

Täiustatud subjekti jälgimine ja tuvastamine
EOSi nutikas jälgimise ja tuvastamisega (iTR) automaatteravustamistehnoloogia kasutab värvide ja näo andmeid, et subjekte tuvastada ja jälgida, kui nad kaadris liiguvad. Automaatteravustamise tundlikkust saab reguleerida lihtsa tööriistaga, mis kohandab teravustamispunkti jälgimist olenevalt pildistamiskeskkonnast ja subjektist, et subjekti eest hetkeks mööduvad subjektid ei häiriks teravustamist.

61-punktine lai automaatteravustamine
Teravustage kiirelt ja täpselt isegi nõrgas valguses, kasutades 61-punktilist automaatteravustamissüsteemi. 41 risttüüpi fookuspunkti, sh viis ülitundlikku kaksikristi tüüpi fookuspunkti, pakuvad veelgi paremat täpsust.

Automaatteravustamispunkti valik
Kasutage kõiki 65 automaatteravustamispunkti korraga või rühmitage need liigutatavateks tsoonideks, mis katavad pildi äärealadel olevaid subjekte. Võite ka valida üheainsa automaatteravustamispunkti, et teravustada stseeni kindlat osa.

Ilmastikukindel
Jätkake pildistamist enesekindlalt tingimustest olenemata tänu ilmastikukindlatele juhtnuppudele, mis kaitsevad vee ja tolmu eest, ning vastupidavale magneesiumisulamist korpusele.

Suure dünaamilise ulatusega pildid
Jäädvustage detaile esiletõstetud ja varju jäävatel aladel, kasutades HDR-pildindust. Täiuslik maastike ja vaikelu võteteks, kuna kombineerib kolm erineva välguga pilti: standardne, alasäriga ja ülevalgustatud.

Mitmiksäri
Looge suurepäraseid piltide kompositsioone kaameras, kasutades mitmiksäri režiimi, mis asetab pildid üksteise peale, võimaldades valida ka automaatse mitmiksäri juhtimise valikute vahel.

Taimer
Looge suurepäraseid aegluubis videoid sisseehitatud eelprogrammeeritava intervalltaimeriga. Ülipika säriajaga piltide tegemiseks võib katiku pirnirežiimis soovitud ajaks lahti jätta.

Peente detailidega pildistiil
Tähtsustage gradiatsioone ja detaile, mis on jäädvustatud kõrglahutusega sensoriga, kasutades peente detailidega pildistiili, mis pakub ka reguleeritavaid kaamerasiseseid teravustamisparameetreid, nagu JPEG-failide tundlikkuse määr ja teravus – seega saavutate mõjuvad pildid otse kaamerast.

Madalpääs-kärpimisfilter
Digipeegelkaamerate tavapärane disain kasutab kaamera sensori madalpääsfiltrit, et vältida selliseid digitaalseid artefakte nagu muaree-efekt ja valevärvid. Sellised filtrid pehmendavad natuke pilti, nii et madalpääsu mõju tühistatakse EOS 5DS R kaameras, tagades võimalikult terava jõudluse. Selle tagajärjel tekkivate artefaktide väike tõenäosus muudab EOS 5DS R kaamera heaks valikuks, mida kasutada nii väli- kui ka kontrollitud stuudiotingimustes pildistamiseks, kuid muude rakenduste jaoks võib EOS 5DS olla parem lahendus.