NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS 7D (MÜÜDUD ;)

Leiunurgas müügil olev EOS 7D on täiesti uus kaamera ja komplektis on kõik standard varustusse kuuluv. Kaamerale anname kaasa aastase garantii.

TIPAEISA

• 18-megapiksline APS-C CMOS-sensor
• Sarivõte 8 kaadrit sekundis
• ISO laiendatav kuni 12800-ni
• 100% vaatenurgaga pildiotsija
• 19 ristitundlikkusega AF-punkti
• iFCL mõõtmissüsteem
• Kaks DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessorit
• Full HD videorežiim
• Integreeritud Speedlite'ide juhtimine
• Uus 3" Clear View II vedelkristallekraan
• Vastupidav magneesiumsulamist korpus ja ilmastikukindlus

18-megapiksline APS-C CMOS-sensor
EOS 7D on varustatud 18-megapikslise CMOS-sensoriga, mille suur lahutusvõime võimaldab suureformaadilisi väljatrükke või piltide kärpimist.

Sarivõtte kiirus 8 k/s
18-megapikslise lahutusvõimega 14-bitise sügavusega fotosid saab salvestada 8 kaadrit sekundis kuni 126 võtet järjest (täislahutusega JPEG). See tagab, et saate salvestada nii detaili kui liikumist.

Kõrge ISO tundlikkus
EOS 7D võimaldab kasutada kuni ISO6400 tundlikkust, et saaksite pildistada ilma statiivita ka hämaras. ISO on laiendatav kuni väärtuseni 12800, mis sobib juhtudeks, kui välklambi kasutamine pole lubatud või soovituslik.

100% pildiotsija vaatenurk
100% vaatenurgaga pildiotsijal on 1.0x suurendus ning seega on teil täielik ja loomutruu vaade sellest, mida jäädvustata. Intelligentne pildiotsija kuvab võtteinfot, mida pole varem EOS kaameras nähtud (k.a kahe telje elektrooniline lood).

19 ristitundlikkusega punktiga AF-süsteem
Uus AF-sensor koos AF tsooni ja AF ala režiimidega annab fotograafile uue võimaluse AF punktide valimiseks. Kõik punktid on ristitundlikkusega ja keskmine punkt töötab ka avaga f/2.8.

iFCL mõõtmissüsteem
Uus 63 alaga kahekihiline säri mõõtmiselement analüüsib fookust, värvust ja heledust ning tagab püsiva ja täpse mõõtmise.

Kaks DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessor
Canoni kaks DIGIC 4 kujutisetöötlusprotsessorit võimaldavad suurt jõudlust, mis on vajalik CMOS-sensorilt kiireks info lugemiseks. DIGIC 4 võimaldab ka 14-bitist pilditöötlust, suurepärast müravähendust, näotuvastusega autofookust ja FULL HD videosalvestust.

Edasiarendatud videosalvestus
Lisaks kõigile fotovõimalustele on EOS 7D ka seni kõige rohkem arenenud videot salvestav peegelkaamera. Kaamera suudab salvestada FULL HD (1920x1080) videot kaadrisagedusega 30/25/24 k/s, 1280x720 videot kaadrisagedusega 50/60 k/s, 640x480 videot kaadrisagedusega 60 k/s ja 50 k/s. Lisaks on video salvestamise ajal kasutatavad kõik käsirežiimid ja kaamera on varustatud mikrofoni stereosisendiga.

Integreeritud Speedlite saatja
EOS 7D oskab juhtida Speedlite välkude süsteemi ilma ST-E2 saatja või 580 EX II välklambita. Lisaks on sisemise välklambi maksimaalseks välkenurgaks 15 mm. See võimaldab paindlikumat võtete valgustamist.

3" Clear View II vedelkristallekraan
3" Clear View II vedelkristallekraanil on 920 000 punktine lahutusvõime, lai vaatenurk ja uus vastupidavam ehitus. Live View kuvab ekraanil sensori otsevaate ning võimaldab kasutada kolme autofookuse režiimi.

Magneesiumsulamist korpus ja tippklassi ilmastikukindlus
Magneesiumsulamist korpus on sama ilmastikukindlusega, mis legendaarne EOS 1N peegelkaamera. EOS sisemine puhastussüsteem ja 150 000 tsüklise vastupidavusega katik teevad EOS 7D-st äärmiselt vastupidava kaamera. EOS 7D on disainitud vastama täielikult ka kõige nõudlikuma fotograafi vajadustele.