NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS C100 Mark II kere (renditoode)

Canon EOS C100 Mark II on just videosalvestuseks välja töötatud ja toodetud 8.3 MP Super 35mm sensoriga kinokaamera, mis võimaldab kuni 28 Mbps AVCHD salvestust. Kaameral on magneesiumsulamist pritsmekindel korpus, valgustundlikkus kuni ISO 102 400, sisse-ehitatud ND-filtrid ning kahekohalised SDXC kaardipesad. EOS C100 mark II EF-kinnitus ühildub Canoni 4K EF-kinofilmiobjektiivide ning veel üle 80 EF-objektiiviga. Rendikaamera ostmisel kehtib 6 kuud garantiid. Kaamera asub Tallinnas Overalli Proshopis.

• 8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
• Dual Pixel CMOS-automaatteravustamine
• 28 Mbps AVCHD SD kaartidele ( 2 kaardipesa )
• 35 Mbit/s MP4 salvestamine
• DIGIC DV4 protsessor
• Vahetatavad objektiivid (EF bajonett)
• Kahepiksline CMOS-automaatteravustamine ja näotuvastusega automaatsäri
• 8,8 cm orgaaniline LED-ekraan (OLED); täiustaud elektrooniline pildiotsija
• ISO 102 400; madal müratase
• HDMI-väljund
• Professionaalne heli
• CPS videotugi
• Sisseehitatud Wi-Fi ja kaugjuhtimisvalikud



Canon 2016 Showreel from Canon Pro on Vimeo.

8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
Just videosalvestuseks välja töötatud ja toodetud Canoni 8,3 MP Super 35 mm CMOS-sensor pakub suurepäraseid täis-HD pilte. Kombineerituna uue videotöötlussüsteemiga – rakendustehnoloogiaga, mis on disainitud juhtiva digitaalse kinokaamera EOS C500 jaoks – saavutab see täiustatud tundlikkuse (kuni ISO 102 400), madala mürataseme, vähendatud pöördkatikuga tarvikute ja lummava väljasügavusega suurepärased kõrge eraldusvõimega pildid. Canon Log Gamma pakub 12-astmelist laiuskraadi (800% dünaamiline vahemik) maksimaalseks järeltöötluse paindlikkuseks. Laia dünaamilise vahemiku valik tagab kiiremad ringlusajad, väljastades laia dünaamilise vahemikuga materjali nii, et puudub vajadus värvide tasandamiseks.

Tipptasemel automaatteravustamine
Mudel EOS C100 Mark II sisaldab Canoni kahepikslilist CMOS-automaatteravustamist, pakkudes suurepärast juhtimist minimaalse pingutusega. Pidev automaatteravustamine jälgib automaatselt subjekti ja teravustab subjekti ekraani keskosas, muutes tegevusvõtete jäädvustamise lihtsamaks. Täiustatud täpsusega ühe kaadri automaatteravustamine muudab ka teravustamise lihtsaks.

28Mbps MPEG-4 AVCHD
Salvestage kas AVCHD- või MP4-faile kahele SD-mälukaardile kuni 1080/60P juures. Saadaval on nii releesalvestus kui ka samaaegne salvestus ning aeglase ja kiire liikumise jäädvustamine MP4 kasutades, et lisada loomingulisust. Saate jäädvustada ka AVCHD-materjali HD-pildiga ning MP4-faile SD-eraldusvõimega, et töövoog oleks võimalikult paindlik ja ringlusajad kiired.

Kerge kaasas kanda, lihtne kasutada
Mudeli EOS C100 Mark II on kerge ning seda on lihtne pakkida ja kaasas kanda. Samuti on sellel pritsmekindel vastupidav korpus, mis peab vastu kõikidele ilmastikuoludele. See sobib täiuslikult filmitegijatele. 3,5” 1,23 miljoni piksliga OLED ekraan ja suur kallutatav elektrooniline pildiotsija aitavad teil iga võtet täpselt juhtida. Täiendavad automaatsed funktsioonid hõlmavad lülitatavat automaatiirist ja automaatset valge tasakaalu. Eksperttasemel kasutajatele on saadaval ka käsitsi juhtimise võimalus. Võimas teravustamisabi funktsioon muudab käsitsi teravustamise lihtsaks.

Lihtsam jagamine, parem juhtimine
Sisseehitatud Wi-Fi võimaldab FTP kaudu failide edastamist, et failide jagamine oleks lihtsam, ning brauseripõhist kaugjuhtimist. Juhtimisvalikud on veelgi laiemad, kasutades valikulist Canoni kaugjuhtimispulti RC-V100, mis annab teile võimaluse jäädvustada eelnevalt ligipääsmatutest kohtadest.

Välised salvestamisvõimalused
HDMI-väljund võimaldab mudelil EOS C100 Mark II välja selgitada kõige rangemad kvaliteedinõuded ning kõrge bitikiirusega välistesse seadmetesse salvestada. Sisseehitatud ajakood võib olla koos video- ja audiofailidega üks väljundite valikust.

Vahetatavad EF objektiivid
EOS C100 Mark II EF bajonett ühildub Canoni 4K EF-kinofilmiobjektiivide ning veel üle 80 EF-objektiiviga, sh spetsialistidele mõeldud valikud, nagu makro- ja kalasilmaobjektiiv. 3 sisseehitatud käsitsi juhtimisega ND-filtrit muudavad jäädvustamise mitmekülgsemaks.

Professionaalne heli
Salvestusvalikud hõlmavad lineaarset impulss-koodmodulatsiooni (LPCM) või Dolby AC3 formaati. Ülemises käepidemes on kaks TXLR-sisendit ja stereomikrofon. Kaamera korpuses on sisseehitatud mikrofon, et saaksite pidevalt salvestada, kasutades võimalikult väikest konfiguratsiooni.

CPS-tugi
Mudel EOS C100 Mark II saab tasuta Canoni professionaalsete teenuste (Canon Professional Services, CPS) tuge, millega kaasnevad mitmed hüved. Lisateabe saamiseks Vt http://cpn.canon-europe.com/content/services.do