NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS C300 DAF kere (kasutatud)

Canon EOS C300 DAF (dual-pixel autofookus) on 8.3 MP Super 35mm CMOS sensoriga kinokaamera.
Antud kaamera kuulub tuntud produktsioonile Kuukulgur ja on ülihästi hoitud, kasutatud vaid oma projektideks ja rendis pole käinud. Komplekti kuulub kaamera kere, kaks akut ning laadija. Kaamerat müüb ka Kuukulgur otse ja Overall annab igal juhul uuele omanikule 3 kuud garantiid. Uus samaväärne maksab 7990€. Saada oma pakkumine ;) Kuukulguri projekte leiad Vimeost

• 8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
• Sisseehitatud Dual Pixel CMOS AF autofookus (DAF)
• Vahetatavad objektiivid (EF bajonett)
• Kompaktne, modulaarne, kerge
• MPEG-2 MXF-vormingus CF-kaartidele salvestamine, kiirusega kuni 50 Mb/s (4:2:2)
• Kõrge tundlikkus, madal müra
• Canon Log Gamma
• Kinofilmi kaadrisagedus 24.00p
• Wi-Fi kaugjuhtimine
• Lihtne integreerimine olemasolevasse töövoogu

8,3MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
8,3MP Super 35mm CMOS sensor on Canoni poolt projekteeritud ja valmistatud spetsiaalselt kinokaamerale, tagades 3-kanalilise RGB töötlemise ja Full HD salvestuse. Canoni sensori tehnoloogia tagab kõrge lahutuse ja tundlikkuse, sealjuures madala müra, vähendatud horisontaalsete objektide kaldumineneku defekti kiiresti liikuvates kaadrites, madala energiatarbe ja tüüpilise suurest sensorist tuleva võimaluse sõita operaatoril teravusega ühelt objektilt teisele.

Vahetatavad objektiivid (EF bajonett)
EOS C300 EF bajonett võimaldab kasutada kogu EF objektiivide seeriat vidograafias. Laiendades võtete mitmekülgsust läbi suure hulga taskukohaste ja unikaalsete objektiivide koos kaamerasse ehitatud 3 tasemelise ND filtriga.

Kompaktne, modulaarne, kerge
EOS C300 on ülikompaktne, põhisalvestuskomplekt kaalub ilma objektiivita kõigest 1669g. Äravõetav käepide ja pööratav juhtpaneel tagavad maksimaalse vabaduse vastavalt võttesituatsioonile, samas pritsmekindlus ja magneesiumsulamist kere tagavad jäikuse ja sitkuse.

MPEG-2 MXF-vormingus CF-kaartidele salvestamine, kiirusega kuni 50 Mb/s (4:2:2)
Telerighäälingu salvestusvalmidus MPEG-2 MXF failivormingus kuni 50Mbps (4:2:2) andmevooga, 2 CF mälukaardi pesa võimaldavad üheaegset ja jätkuvat salvestamist. Videotööstuse standardväljundid nagu HD-SDI koos Timecode, Genlock ja Synch signaalidega võimaldavad mitme kaameraga salvestust.

Kõrge tundlikkus, madal müra
EOS C300-l on täiustatud tundlikkus: madala müratasemga võtteid saab teha kuni ISO 20000-eni, mis võimaldab kaamerat kasutada peaaegu igasugustes võttetingimustes.

Canon Log Gamma
Ulatuslik pildi personaliseerimine koos Canon Log Gamma-ga tagab neutraalse pildikvaliteedi koos laia dünaamilise ulatusega (800%), võimaldades maksimaalse vabaduse järeltöötluseks. Võimalik on muuta rohkem kui 90-et pildiparameetrit ja salvestada neid kasutaja profiilidena nii kaamerasse kui SD mälukaardile.

Kinofilmi kaadrisagedus 24.00p
PAL, NTSC ja 24.00p on standardid millele lisaks saab kaadrisagedust muuta 23.98p kuni 59.94i -ni. Kiiret ja aeglast liikumist saab üles võtta valides kaadrisagedust sammuga 1kaader/sek.

Wi-Fi kaugjuhtimine
Juhtmevabalt on võimalus valida ISO tundlikkust, fookust, ava, ND filtrit, kasutades selleks sülearvutit, tahvelarvutit või nutitelefoni läbi lihtsa veebibrauseri kasutajaliidese. (vajalik lisavarustusena saadavalolev WiFi liides).

Lihtne integreerimine olemasolevasse töövoogu
EOS C300 salvestatav MXF-failivorming ühildub ideaalselt kõikide levinud töötlusprogrammidega.

Lisavideomaterjali EOS C300 kohta leiab Overalli YouTube kanalilt, Cinema EOS veebilehelt ning ka Vimeost.