NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


EOS C500 PL kere

Canon EOS C500 PL kaamera on professionaalsele filmitegijale. Kõik – nii korpus, objektiivid, kaamera ergonoomika kui pilditöötlus – on kohandatud sobima ka kõige nõudlikumaks operaatoritööks. Vahetatavad PL bajonetiga kinoobjektiivid annavad enneolematu vabaduse rääkida iga lugu.

• 8,85MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
• 4K RAW
• Filmitööstuse standard objektiiviliides PL bajonett
• Kompaktne, modulaarne, kerge
• MPEG-2 MXF-vormingus CF-kaartidele salvestamine, kiirusega kuni 50 Mb/s (4:2:2)
• Kõrge tundlikkus, madal müra
• Canon Log Gamma
• Kinofilmi kaadrisagedus 24.00p
• Wi-Fi kaugjuhtimine
• Lihtne integreerimine olemasolevasse töövoogu

8,85MP Super 35mm CMOS sensor; Full HD
8,85MP Super 35mm CMOS sensor on Canoni poolt projekteeritud ja valmistatud spetsiaalselt videokaamerale, tagades Full HD salvestuse. Canoni sensori tehnoloogia tagab kõrge lahutuse ja tundlikkuse, sealjuures madala müra, vähendatud horisontaalsete objektide kaldumineku defekti kiiresti liikuvates kaadrites, madala energiatarbe ja ilusa madala sügavusteravuse.

4K 10 bit RAW
C500 annab 4K 10-bit RAW, 2K RGB (4:4:4, 10/12 bit) või Full HD RGB andmete väljundi ühilduvatesse välistesse seadmetesse kaadrisagedusega kuni 60P. Veel kaks SDI väljundit saab ühendada väliste monitoridega. Samal ajal saab salvestada Full HD MXF faile CF kaardile arvutis töötlemiseks.

Filmitööstuse standard objektiiviliides PL bajonett
PL bajonett võimaldab kasutada juba paljudel filmitootjatel olemasolevaid objektiive ja lai valik on ka Canoni enda kinoobjektiivide seerias. Laiendades võtete mitmekülgsust on kaamerasse ehitatud 3 tasemeline ND filter.

Kompaktne, modulaarne, kerge
EOS C500 PL on ülikompaktne, põhisalvestuskomplekt kaalub ilma objektiivita kõigest 1820g. Äravõetav käepide ja pööratav LCD-paneel tagavad maksimaalse vabaduse vastavalt võttesituatsioonile, samas pritsmekindlus ja magneesiumsulamist kere tagavad jäikuse ja sitkuse.

MPEG-2 MXF-vormingus CF-kaartidele salvestamine, kiirusega kuni 50 Mb/s (4:2:2)
Teleringhäälingu salvestuse valmidus MPEG-2 MXF failivormingus kuni 50Mbps (4:2:2) andmevooga, 2 CF mälukaardi pesa võimaldavad üheaegset ja jätkuvat salvestamist. Videotööstuse standardväljundid nagu HD-SDI koos Timecode, Genlock ja Sync signaalidega võimaldavad mitme kaameraga salvestust.

Kõrge tundlikkus, madal müra
EOS C500 PL-l on täiustatud tundlikkus: madala müratasemega võtteid saab teha kuni ISO 20000-eni, mis võimaldab kaamerat kasutada peaaegu igasugustes võttetingimustes.

Canon Log
Ulatuslik pildi personaliseerimine koos Canon Log Gamma-ga tagab neutraalse pildikvaliteedi koos laia dünaamilise ulatusega (12 stopi laiune ISO 850 puhul) võimaldades maksimaalse vabaduse järeltöötluseks.

Kinofilmi kaadrisagedus 24.00p
PAL, NTSC ja 24.00p on standardid. Toetab kaadrisagedust kuni 120P mõlemat 4K ja 2K resolutsiooni võimaldades kiiret (aegluubis) videosalvestuse resolutsiooni.

Wi-Fi kaugjuhtimine
Kasutades lisavarustusena wifi adapterit (WFT-E6) on võimalik valida ISO, fookust, ava, valge tasakaalu ja ND filtrit sülearvuti, tahvelarvuti või nutitelefoni abil läbi lihtsa veebibrauseri kasutajaliidese.