NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


IXUS 180 punane

IXUS 180 on stiilse korpusega 20 megapiksline 24 mm ülilaia vaatenurga ja 10-kordse optilise suumiga kompaktkaamera koos Wi-Fi'ga. Kaamera nutikas automaatrežiim Smart Auto ja intelligentne pildistabilisaator aitavad saavutada häid tulemusi igas olukorras.

• 20 megapiksline eraldusvõime suurte väljaprintide ja lihtsa lõikamise jaoks
• Ülilai 24 mm vaatenurk, 10-kordne optiline suum ja 20-kordne ZoomPluss
• Wi-Fi ühilduvus
• Intelligentne pildistabilisaator
• Nutikas 32 stseenituvastusega automaatrežiim Smart Auto
• Face Detection Technology optimeerib inimestest tehtud võtteid
• 6,8 cm (2,7”) diagonaaliga vedelkristallekraan
• HD-videod (720p)
• Loomingulised miniatuuri-, kalasilma- ja mängukaameraefektid
• Ökorežiim

20-megapiksline sensor ja DIGIC 4+ protsessor
20-megapiksline sensor jäädvustab kvaliteetseid ja kõrglahutusega detailseid pilte, mis sobivad ka suures formaadis printimiseks (A3+) või loominguliseks lõikamiseks. Võimas DIGIC 4+ protsessor pakub täiustatud kiirust, jõudlust ja funktsionaalsust kiirete tulemuste saavutamiseks.

10-kordse suumiga 25mm lainurkobjektiiv
10-kordne suumobjektiiv koos 20-kordse ZoomPlusiga võimaldab kaugelasuvatele objektidele lähedale minna, kaotamata samas teravust ja detaile. 24 mm lainurkobjektiiviga mahutate rohkem kaadrisse - täiuslik suurte rühmade ja maastike jäädvustamiseks.

Nutikas pildistabilisaator
Optiline pildistabilisaator on oluline teravate piltide jäädvustamiseks nõrgas valguses või kasutades suumi selle koguulatuses. Canoni nutika pildistabilisaatori tehnoloogiaga kaamera valib automaatselt optimaalse pildistabiliseerimisrežiimi 8 valiku seast, et tagada selged ja detailsed fotod ning videod.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib sellele 32 režiimi seast automaatselt õiged sätted, et kvaliteetsete fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Vajutage automaatrežiimi nuppu, et hetkega mis tahes muult režiimilt automaatrežiimile naasta. Kasutage abinuppu, et näha lühidaid ja kergelt järgitavaid juhiseid kaamera kasutamise ja selle funktsioonide kohta.

Lihtne kadreerimine ja reaalajas juhtimine
6,8 cm (2,7“) vedelkristallekraani abil on mugav võtteid kadreerida ja vaadata. Võimalik on katsetada pildisätteid, nagu heledus ja värviintensiivsus, ning tulemusi kadreerimise ajal eelvaadata, kasutades reaalajas juhtimisrežiimi.

Videonupuga HD-video (720p)
Eraldi videonupu abil saab lihtsalt ühe nupuvajutusega optilise suumiga kvaliteetseid HD-videoid (720p) filmida.

Näotuvastustehnoloogia
Näotuvastustehnoloogia tuvastab ühes kaadris mitu nägu, tagades nende korraliku teravustamise ja optimaalse heledustaseme. Näotuvastuse valge tasakaalu funktsioon kindlustab loomuliku nahatooni isegi ebatavalistes valgusoludes.

Lõbusad ja loomingulised efektid
Loomingulised režiimid, nagu kalasilmaefekt (Fish-eye Effect), üliere (Super Vivid) või monokroomne (Monochrome), pakuvad katsetamis- ja avastamisrõõmu. Miniatuuriefekt (Miniature Effect) tekitab tunde, justkui oleks fotodel või videotes olevad objektid miniatuursed mudelid.

Ökorežiim
Kasutades ökorežiimi, saab ühe akulaadimisega jäädvustada veelgi rohkem võtteid.