NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


LEGRIA HF-G40

Nautige suurepärast pildikvaliteeti ja professionaalsel tasemel juhtimist mudeliga LEGRIA HF G40. Mitmekülgne ja kasutajasõbralik mudel silmapaistva optika, HD CMOS PRO sensori ja lai dünaamilise vahemiku režiimiga kompaktses käeshoitavas korpuses.

• 20-kordne suum, 26,8 mm lainurkobjektiiv, 8 lamelliga ringikujuline ava
• Jäädvustage nii heleda valgusega kui ka varju jäävaid alasid detailselt
• kaugseadistamise juhtimine ja andmete jagamine WiFi-ühenduse kaudu
• AVCHD ja MP4 formaatide samaaegne salvestamine
• Canon HD CMOS PRO sensor, DIGIC DV 4
• nutikas optiline pildistabilisaator
• täielik käsitsijuhtimine
• kiire autofookus, näotuvastus
• 8,8cm OLED puuteekraan

Professionaalne video kvaliteet
Jäädvustage erakordselt suure bitisageduse ja muudetavate kaadrisagedustega AVCHD 1080p videoid mis tahes valguses tänu laiale professionaalsete funktsioonide ja käsitsi juhtnuppude valikule. Need hõlmavad 1/2.84 tüüpi CMOS PRO sensorit, laia 8-labalist ava, laia dünaamilise vahemiku ja heleduse prioriteetsuse režiime ning võimsat optilist pildistabilisaatorit.

Mitmekülgne käest jäädvustamine
Mudel LEGRIA HF G40 pakub mitmekülgsust kompaktses kättemahtuvas disainis. Jäädvustage laiuvaid maastike ja detailseid lähivõtteid heleda 20 x lainurgaga f/1.8 suumobjektiiviga ning jäädvustage samal ajal nii AVCHD kui ka MP4 vormingus. Suure eraldusvõimega kallutatav pildiotsija võimaldab kasutamist kitsastes ruumides ja mitmete veidrate nurkade alt.

Täiustatud ühenduvus
Wi-Fi võimaldab eemalt jäädvustamist oma nutiseadme kaudu, millega saate juhtida katiku kiirust, teravustamist ja säri. Lai täiustatud ühenduste valik hõlmab mikrofoni ja kõrvaklappide pesasid, HDMI- ja AV-väljundeid, täiustatud minitalda (Mini Advanced Shoe) ja statiivipesa, USB-d ja kahte SD-kaardi pesa. Geoasukohtade määramine on samuti saadaval valikulise tarviku kaudu.

Kiire kohandatud juhtimine
Nautige kiiret ligipääsu olulistele funktsioonidele tänu intuitiivse puuteekraani menüüdele ja puutega automaatteravustamisele koos fookuse taastamisega. Vahetatav suumimis-/teravustamisrõngas ning kohandatavad funktsiooninupud ja -kettad tagavad, et enimkasutatud juhtnupud on alati käeulatuses ja kiirendavad kasutamist, et te ei magaks kunagi ühtegi hetke maha.

Loominguline materjal
Lülituge täisautomaatse režiimi, käsitsi režiimi ja kinorežiimi vahel, millega saate kiiresti jäädvustada loomingulist materjali filmikunstiliste filtritega, mida saab rakendada salvestamise ajal või pärast salvestamist. Saavutage dramaatilised efektid aegluubi ja aeglustatud salvestamise funktsioonidega ning jäädvustage suurepärast heli. Teravustamise kiiruste valik täiendab teie loomingulisust.