NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX520 HS

PowerShot SX520 HS on 42-kordse suumiga 24mm ülilainurkobjektiivi, HS-süsteemi ja täis-HD-videoga kompaktkaamera.

• 24 mm lainurkobjektiivi ja 42x ultrasuumiga väike kaamera
• 16,0 megapikslit
• HS-süsteem
• Nutikas pildistabilisaator
• Suur 7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
• Nutikas automaatrežiim tuvastab 32 stseeni
• HD-videod (1080p) HDMI-ga
• Suumi kadreerimisabi
• Lõbusad loomingulised filtrid
• Täismanuaalne juhtimine


42-kordne suum. 24 mm lainurkobjektiiv
Kaameral on suure ulatusega 42-kordne optiline suum, mis võimaldab objektile lähemale pääseda. 84-kordne ZoomPlus tehnoloogia laiendab suumivahemikku veelgi, säilitades samas parema kvaliteedi kui tavalise digitaalsuumi puhul. 24 mm lainurkobjektiiv grupipiltide ja maastikufotode jaoks. Suur suum mahub väiksesse korpusesse, mida on lihtne igalpool kaasas kanda.

Suumi kadreerimisabi
Suumi kadreerimisabi aitab suure suumiga pildistades ja filmides kaugelasuvaid objekte jälgida. Lihtsa nupuvajutusega suumib kadreerimisabi kaamera stseenist kiirelt välja, et objekti uuesti üles otsida, ning nupu vabastamisel suumib see tagasi sisse. Täiustatud automaatrežiim suumib automaatselt välja, kui subjekt kaadrist väljub, aidates subjekti eelnevalt määratud suurusel hoida.

HS-süsteem
HS-süsteem toimib väga hästi nõrgas valguses, võimaldades jäädvustada pildi ka ilma välgu või statiivita. Suure jõudlusega DIGIC 4+ protsessor ja ülitundlik 16,0-megapiksline CMOS-sensor tagavad suurepärase pildikvaliteedi igas olukorras.

Intelligentne pildistabilisaator
Nutikas optiline pildistabilisaator vähendab kaameravärina mõju, et saaksite teravad, üksikasjalikud fotod ja videod isegi maksimaalse suumi kasutamisel ja nõrga valguse käes pildistades.

Täis-HD-videod
Videonupu abil saate ühe nupuvajutusega stereoheli ja optilise suumiga HD-videoid (1080p) filmida. Täiustatud dünaamiline pildistabilisaator kompenseerib kõik liigutused, et kõndimise ajal filmides sujuvaid videoid saavutada.

7,5 cm (3,0-tolline) vedelkristallekraan
Suure, kvaliteetse ja laia vaatenurgaga vedelkristallekraaniga saate lihtsalt kadreerida, menüüsid kasutada ja tulemusi vaadata või esitada. Lihtsad vihjed ja nõuanded aitavad teil kaamerast aru saada ja oma tulemusi täiustada.

Nutikas automaatrežiim
Nutikas automaatrežiim Smart Auto tuvastab stseeni ja valib sellele 32 režiimi seast (videorežiimis 21 seast) ideaalsed sätted, et fotode ja videote tegemine kulgeks vaevata. Lihtsalt kadreerige ja vajutage päästikule.

Loomingulised filtrid ja manuaalrežiimid
Soovi korral saate ise otsustada, millistel tingimustel soovite pildistada, kasutades selleks täismanuaalse juhtimisega säriaega ja ava. Jäädvustage detailseid lähivõtteid, kasutades 0 cm makrorežiimi. Piltidele isikupärase välimuse lisamiseks saab kasutada loomingulisi filtreid. Valikus on fotograafilised efektid, nagu kalasilmaefekt, miniatuur ja mängukaameraefekt, või traditsioonilisemad filtrid, nagu monokroomne ja värviaktsent.