NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


PowerShot SX60 HS

Suurepärase 65x suumi ja 21 mm ülilainurgaga sildkaamera, mis sobib ideaalselt nii ülilaia nurga alt maastiku pildistamiseks kui ka metsikust loodusest telefotode tegemiseks. Nutikas pildistabilisaator kompenseerib kaamera värisemise ja suumi kadreerimisabi aitab subjekte kaadris hoida. Tippkvaliteediga objektiivi, käsitsirežiimide ja RAW-vorminguga saavutate professionaalsed tulemused.

• 65-kordne 21mm ülilainurksuum (130x ZoomPlus)
• 3,5-astmeline intelligentne pildistabilisaator koos 5-teljelise täiustatud dünaamilise pildistabilisaatoriga
• DIGIC 6 protsessoriga 16,1-megapiksline HS-süsteem
• Täis-HD-kvaliteediga kiirusel 60p sujuvad videod
• 7,5 cm (3-tolline) muudetava nurgaga vedelkristallekraan ja elektrooniline pildiotsija
• Eri kuvasuhetega RAW
• HDR-režiim
• Creative Shot - 6 unikaalset pilti ühest võttest
• Hybrid Auto - lihtne pildistamine koos videokokkuvõttega
• Täiustatud suumi kadreerimisabi
• WiFi ja NFC kiireks jagamiseks
• Kaugjuhtimisega pildistamine kasutades nutitelefoni või tahvelarvutit
• Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
• Valikulise mikrofoni ja Speedlite välklampide kinnitamine

65-kordne ülilainurksuum
Suurepärase 65x suumi ja 21 mm ülilainurgaga saab pildistada kõike, alates erakordsete detailidega kaugelt pildistatud metsiku looduse lähivõtetest kuni imeliste maastikeni.

Täiustatud suumi kadreerimisabi
Võimsa suumi abil on kaugelasuvaid subjekte lihtne kaadris hoida. Lihtsa nupuvajutusega suumib kadreerimisabi kaamera stseenist kiirelt välja, et objekti uuesti üles otsida, ning nupu vabastamisel suumib see tagasi sisse. Täiustatud automaatrežiim suumib automaatselt välja, kui subjekt hakkab kaadrist väljuma ning aitab subjekti eelnevalt määratud suurusel hoida.

Mugav ja stabiilne pildistamine
Disainimisel on silmas peetud mugavust, mis võimaldab stabiilsemaid võtteid ka täissuumi juures ning tänu täiustatud ergonoomilisele käepidemele saab pildistada mugavamalt pikema aja vältel. Elektrooniline pildiotsija pakub peegelkaameratega sarnast kasutamist ning selle abil näeb selgelt väga heledates valgustingimustes. Ultra Sonic mootor (USM) tagab kiire ja vaikse teravustamise ning suumimise.

Suurepärane kvaliteet mis tahes valguses.
Canoni HS-süsteem – DIGIC 6 protsessori ja 16,1 MP CMOS sensoriga – saavutab vapustava pildikvaliteedi ning tuleb toime ka nõrgas valguses. Seega on lihtne hetke tõelist atmosfääri ilma välku või statiivi kasutamata jäädvustada.

Teravad tulemused
Tänu nutikale optilisele pildistabilisaatorile ei pea muretsema selle pärast, et kaamera värisemine rikuks tulemused. See kaamera kohandub automaatselt ning tagab teravad ja detailsed fotod isegi täissuumiga või nõrgas valguses käest pildistades. Lisaks on tänu 5-teljelisele täiustatud dünaamilisele pildistabilisaatorile teie videod erakordselt stabiilsed

Käsitsirežiimid, RAW
Käsitsirežiimidega saate täielikult säri kontrollida – valida säri sätteid, säriaega, valge tasakaalu ja ISO-valgustundlikkust. Pildistage mitme eri kuvasuhte toega RAW-vormingus, et saavutada maksimaalne kontroll kompositsiooni ning komplektis oleva DPP-tarkvara abil järeltöötluse üle.

Nutikas automaatrežiim ja lõbusad videokokkuvõtted
Nutikas automatrežiiv võimaldab hõlpsasti jäädvustada kõrge kvaliteediga fotosid ja videoid. Hybrid Auto automaatrežiimi abil saab nautida lõubusaid HD-videokokkuvõtteid (720p) kõikidest päeva võtetest.

Kiired ja kvaliteetsed sarivõtted
Jäädvustage kiire ja kvaliteetse sarivõtterežiimiga kiiret tegevust 16,1 MP täislahutusega sagedusel kuni 6,4 võtet sekundis kuni mälukaardi täitumiseni.

Ühendage WiFi-ga
Kaamera ühendusvõimaluste seas on WiFi ja NFC, mille abil saab jagada fotosid otse kaamerast sotsiaalvõrgustikesse või laadida need pilveteenusesse. NFC tehnoloogia abil saab PowerShot SX60 HS nutitelefoniga ühendada, piltidele asukohateabega silte lisada, neid seadmete vahel jagada ja kaamerat kaugjuhtida.

Lisatarvikud
Valikulised lisatarvikud hõlmavad 67 mm objektiivifiltri adapterit, objektiivi varjukit, välist mikrofoni ja Speedlite EX-välklampe.