NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


ScanFront 330

Kompaktne, usaldusväärne ja värviline võrguskanner, mis suurendab tootlikkust ja säästab IT-kulusid läbi kiire ja lihtsa kasutamise, tsentraliseeritud halduse ning sujuva ärirakendustesse ja töövoogu integreerimise.

• Kompaktne värviline võrguskanner
• Kiire ja usaldusväärne skaneerimine
• Kasutajasõbralik kasutamine isikupärastatud nuppudega
• Väiksemad IT-kulud kaughalduse ja võrku integreerimisega
• Täiustatud turvafunktsioonid
• Kerge kohandada veebipõhise tarkvara arenduskomplektiga (SDK)

Kiire ja usaldusväärne skaneerimine
Kompaktne ScanFront 330 aitab töövoogu lihtsustada ja vähendab kulusid, kuna skaneerimiskiirus on kuni 30 lk/min. Kasutajad saavad dokumente kiirelt erinevatesse võrgusihtkohtadesse saata, sh korraga mitmesse asukohta saatmine. Uue disainiga söötmisrulliku mehhanismi ja otseläbiva paberiteega saavad kasutajad usaldusväärselt skaneerida erinevat tüüpi dokumente, alates paksust/õhukesest paberist, kaardist, 1 m pikkustest dokumentidest, paberiformaadist A3 (foolio režiimis) kuni reljeefkirjaga kaardini välja.

Kasutajasõbralikkus
ScanFront 330-ga skaneerimine on kasutajale lihtne ja mugav. Intuitiivne kõrglahutusega värviline 8,4-tolline puuteekraan ja isikupärastatavad nupud tagavad kiire ja täpse faili jagamise erinevatesse sihtkohtadesse, nagu näiteks e-posti, võrgukausta, ftp-serverisse, USB-mäluseadmele ning faksimiseks ja printimiseks. Kasulikud aegasäästvad funktsioonid hõlmavad endale saatmise funktsiooni, et kasutajad saaksid kiirelt oma dokumente isiklikule e-posti aadressile saata ning ad-hoc faksimist nii, et faksi sihtkoha üksikasju saab skaneerimise ajal sisestada.

Mugav kaughaldus
Skannerit ScanFront 330 on lihtne seadistada ja hallata ning see aitab vähendada IT-kulusid. Skanneri võrku lisamiseks ei ole vaja muud riist- ega tarkvara ning seda saab kasutada ilma servertarkvara installimiseta. IT-töötajad saavad mitut seadet lihtsa veebibrauseri kaudu kaughalduse teel uuendada, varundada, taastada ja hallata või teha seda samaaegselt tööriistaga ScanFront Administration

Sujuv integratsioon
Ärirakendustesse integreerimine on võimalik muuta sujuvaks. Meta-andmete indeksfaile (CSV- või XML-vorming) on võimalik edastada igal skannimisel ning neid andmeid saab kasutada ka pildifaili nimetamiseks – tagab lihtsama tagaruumirakendustes klassifitseerimise. Lisaks on arendajatele olemas tarkvara arenduskomplektid (SDK), sh veebipõhine versioon, mis võimaldab ScanFront tarkvaral kasutada eraldi veebi-/pilveserverit. See tagab arendajatele suuremad võimalused integreerimiseks ja võimaldab IT-osakondadel oma ärirakendustele isiklikke integreeritud ja kohandatud lahendusi luua.

Jõuline turvalisus
ScanFront 330 hõlmab jõulist, täiendatud turvafunktsioonide komplekti, mis tagab kasutajatele täieliku kontrolli teabele juurdepääsu, teabe haldamise ja jagamise üle. Need hõlmavad identifitseerimise eesmärgil seadmesse sisselogimist ja parooli verifitseerimist ning automaatset väljalogimist pärast tegevusetusperioodi. Kasutajapõhiseid piiranguid ja kasutaja aktiivsuse jälgimist saab tsentraalselt hallata ning dokumentide turvaline saatmine saavutatakse PDFi krüpteerimise ja parooli kaitsmise läbi, et tagada vaatamise, redigeerimise ja printimise turvalisus.