NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-C60B kaamera

Canon VB-C60B on 40x suumobjektiivi ja pildistabilisaatoriga PTZ veebikaamera, mis sobibkvaliteetseks järelvalveks.

• Automaatfookus 40x suumobjektiivi ja pildistabilisaatoriga.
• Canoni lainurk objektiiv 340° panoraami ja 115° kallutatav
• Toetab nii MPEG-4 kui ka JPEG-vormingut
• Progressiivne skaneerimine kuni 30 kaadrit sekundis
• Värvilised pildid isegi 0,7 luksi valguses
• Kahesuunaline helisüsteem
• Ühendused väliste järelvalveseadmetega
• Mitmekülgsed installivõimalused

Parim optika
Canoni VB-C60B-s on kaasaegne 40x optilise suum- objektiiviga veebikaamera, mille kasutamine tagab turvalise jälgimise. Kaameral on ka pööramis ja kallutusfunktsioon (340° panoraam ja 115° kallutusulatus), mis sobib väli- kui ka siseruumidesse. Kaamera töötab suurepäraselt ka halbades valgustingimustes ja selle automaatne päeva ja öö režiimi vahetus funktsioon võimaldab täisvärvides fotosid teha kuni 0,7 luksise valguse juures ja mustvalgeid pilte 0,2 luksises valguses. Videopildi progressiivne skaneerimine vähendab müra, nii et kiiresti liikuvad objektid kuvatakse selgelt.

Kvaliteetne MPEG4 ja Motion JPEG video
Canon VB-C60B toetab nii MPEG4 ja Motion JPEG formaate. Kaamera pakkub kvaliteetset videot kuni 30 kaadrit sekundis VGA resolutsioonga (640 x 480). Saatja saab jagada videopilte koguni 30 klientseadmele sama aegselt (10 klientseadmed MPEG4-formaadis). Kaasasoleva VK-Lite tarkvara abil sobib kasutada väikesemahulises videovalvesüsteemides, kus kasutajad saavad kontrollida kuni nelja kaamera salvestust ja taasesitust oma arvutist.

Palju liideseid
Kahepoolse helisüsteemi abil saate ühendada kaamerale mikrofoni ja valjuhääldi, et turvasüsteemi veelgi mõjuvamaks muuta, edastades hoiatusi võimalikele sissetungijatele. Kaamerat on tänu sisseehitatud liidestele lihtne integreerida olemasoleva järelvalvesüsteemiga.

Intelligentne operatsioonisüsteem
VB-C60B-i täiustatud liikumistuvastus ja automaatne jälgimine võimaldab sündmustele reageerida. Kui kaamera tuvastab liikuva objekti või sellega ühendatud alarm on rakendunud, saadab kaamera vastavate määruste kohaselt sündmusest talletatavad pildid või e-kirja kasutajatele, nii et nad saavad koheselt teate võimalike ohtude kohta.

Ühildub PoE standardiga
PoE ühilduvus (IEEE 802.3af) tagab lihtsa ja odava installeerimise. Lihtsalt ühenda kaamera arvutivõrku ja lisaks informatsiooni saatmisele üle arvutivõrgu, saab see võrgukaablist ka toite. Lisavarustusena on saadaval kaks kupplit suurendades kaamera kaitset ja järelvalve märgatavust: varjutuskupel - takistab nägemast kaamera asendit ja läbipaistev kuppel hämaraks ajaks.