NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-H610VE kaamera

Täis-HD-kvaliteediga fikseeritud kuppelkaamera VB-H610VE, millel on vandaalikindel ja IP66 kaitseastmega korpus, sobib suurepäraselt karmidesse välistingimustesse. Võimaldab jälgida ja salvestada tegevust päeval ning öösel ülilaia 112° vaateväljaga.

• Full-HD vandaalikindel ja IP66 fikseeritud kuppelkaamera
• Canoni DIGIC DV III pildiprotsessor tagab suurepärase pildikvaliteedi
• Laia 112 ° vaateväljaga
• Kaugjuhtimine PTRZ kiireks paigalduseks
• Motion JPEG ja H.264 video
• Värviline 0,3 luksi ja mustvalge 0,015 luksi juures
• Nutikas varjujuhtimine(SSC)
• ONVIF V2.2 (profiil S)

Kvaliteetne pilt ja oma klassi parim optika
VB-H610VE kaameral on ülilaia 112° lainurgaga ning 3-kordse optilise ja 4-kordse digitaalse suumiga objektiiv. Elektrooniline tagateravustamissüsteem, valgusjõuline f1,2 objektiiv ja Canoni DIGIC III pildiprotsessor võimaldavad täis-HD pildikvaliteediga video salvestamist oma klassi parima kvaliteediga.

Vandaalikindel ja veekindel disain
VB-H610VE kaameral on alumiiniumsulamitest valmistatud korpus ja tugev polükarbonaat kuppel, mis muudavad kaamera löögikindlaks (kuni 50 džauli). Tolmu-ja veekindel IP66-klassi korpus sobib suurepäraselt välistingimustesse.Töötemperatuuri vahemiku –10 °C kuni 50 °C ja sisseehitatud udueemaldusmehhanismi tõttu on see mudel sobilik keerulistesse keskkonnatingimustesse. Kui lisate valikulise soojendusseadme, saab kaamera töötada temperatuuril kuni –30 °C.

Video juhtseadmed
Canoni DIGIC NET II hõlmab H.264 kodeerimisseadet, mis loob kõrge kvaliteedi ja tihendusega video. Väga eredas valgustingimustes võimaldab nutikas varjujuhtimine (SSC) reguleerida tumedamate alade kontrasti ja säilitada heledamate alade heleduse. Oma klassi parimad võimalused nõrgas valguses ja hea töö nii päeval kui öösel tagavad suurepärased tulemused mitmesugustes keskkondades.

Intelligentne operatsioonisüsteem
VB-H610VE-i täiustatud liikumistuvastus ja automaatne jälgimine võimaldab sündmustele reageerida. Kui kaamera tuvastab liikuva objekti või sellega ühendatud alarm on rakendunud, saadab kaamera vastavate määruste kohaselt sündmusest talletatavad pildid või e-kirja kasutajatele, nii et nad saavad koheselt teate võimalike ohtude kohta. SD-kaarti kasutades saate salvestatud video varundada, nt kaabli katkemise või võrgukatkestuse puhul. SSL/TLS-krüptimine tagab kaamera ja serveri vahel turvalise ühenduse.

ONVIF-ühilduvus
Seade toetab ONVIF-andmeside ja ühildub paljude teiste tootjate ONVIF-ühilduvate seadmete vahel. Canon pakub sujuvat integratsiooni selle toote kaudu SDK ja toetust HTTP protokolliga.