NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-M40B

20x optilise suumiga varustatud 1,3-megapiksline VB-M40 PTZ veebikaamera pakub suurepärast suurepärast pildikvaliteeti ka hämarates valgustingimustes. Mitmekülgne paigaldusvõimalus: koos või ilma kuplita, sise- ja välistingimustesse.

• 1,3 MP PTZ kaamera 20x optilise suumiga AF objektiiv
• Motion JPEG ja H.264 video kuni 30 kaadrit sekundis
• Hämaras: Värviline pilt kuni 0,6 luxise ja mustvalge pilt 0,06 luksi
• 4 varjatud video sisu analüüsi funktsiooni
• Ühildub ONVIF
• Automaatne infrapuna filter

Oma klassi parim optika
Canoni esimene megapiksline veebikaameras on 20x suumiga ja 55,4° horisontaalse vaatenurga ja oma klassi väikseim ja märkamatuima korpusega. Kaasaegne VB-M40-Veebikaamera ühendab Canoni CMOS-sensor, DIGIC NET-protsessori ja objektiivitehtikaga. Esimest korda on Canon lisanud CMOS tehnoloogia veebikaamerasse. VB-M40-kaamera DIGIC NET-protsessori abil on lahutusvõime 1280 × 960 ja kaadrisagedus 30 kaadrit sekundis kvaliteetse ja tõhusa H.264 pakkimis formaadiga. Selle juhtiv 20x suumiga autofookus objektiiv koos 340 ° panoraami ja 100 ° kallutatava mehhanismiga, pakub teravat, kõrge resulutsiooniga pilti. VB-M40 on suurepärane valik hämaras kasutamisel, sest see võimaldab värvilist salvestust 0,6 luksi ja mustvalget salvestust 0,06 luksi valguses. Lisaks infrapuna filtri päeva / öö funktsioonile ja Smart Shade kontrollile tagab parima võimaliku pildikvaliteedi igas olukorras.

Liidesed
Sisse ehitatud kahesuunaline heli võimaldab lihtsalt seadme ühendamist mikrofoni ja kõlariga. Kaamera asukohast võib vastu võtta heli ja anda potentsiaalsetele sissetungijatele hoiatusi.

ONVIF-ühilduvus
Seade toetab ONVIF-andmeside ja ühildub paljude teiste tootjate ONVIF-ühilduvate seadmetega.