NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-M600VE

Fikseeritud, 1,3-megapikslisel VB-M600VE kuppelkaameral on purunemiskindel IP66 kaitseklaasiga korpus, mis on ideaalne välitingimustes kasutamiseks. Võimaldab jälgida ja salvestada nii päeval kui öösel 100 ° vaatevälja ja infrapunafiltriga.

• 1,3-megapiksline fikseeritud kuppel kaamera
• Vandaalikindel ja IP66 kaitseklaasiga korpus
• Motion JPEG ja H.264 video kuni 30 kaadrit sekundis
• Jõudlus hämaras: värviline pilt kuni 0,4 luksi (ja B / W 0,01 luksi) ja mustvalge 0,01 luksi
• Kiire paigaldamine
• Sisseehitatud video analüüs
• ONVIF ühilduv
• PoE & IR filter

Täiustatud vandaalikindel ja IP66 disain
Alumiiniumsulamist korpus ja tugev polükarbonaatkummist kuppel, VB-M600VE 1,3 MP fikseeritud kaamera on löögikindel. Kaamera vastab IP66-klaasi tolmu ja veekindlale standartitele ning sobib suurepäraselt välitingimustesse. Lisaks on uuel kaameral lööki summutav mehhanism, mis talub kuni 50 džauli löögi tugevust ning kahjustuste vältimiseks liigub objektiiv kuni 15mm sissepoole. VB-M600VE Töötemperatuuri vahemik on 10 ° C - 50 ° C ja lisavarustusena pakutava soojenduselemendiga võimalik kasutada ka -30° C pakases.

Kvaliteetne optika
Kvaliteetne optika koos ülilaia 100 ° horisontaalse vaatenurgaga, 3x suumiga ning F1.2 avaga saab VB-M600VE salvestada kõrge resulutsiooniga pilte. Canoni DIGIC NET protsessor ja päev/öö IR filter, tagavad suurepärase jõudluse hämaras, produtseerides värvilist pilti 0,4 luksise valguse juures ja mustvalget öö režiimis 0,01 luksises valguses.

Kvaliteetset videopilti
Tänu DIGIC NET töötlemisele, võib VB-M600VE töötada erinevates valgustingimustes ja võimaldades üheaegset suure resoluutiooniga Motion JPEG-ja H.264-videoid kiirusega 30 kaadrit / s ja 1,3 megapiksli eraldusvõimega (1280 x 960). H.264 formaadis pakkimine säästab võrgu-ja salvestusmahtu, kuid säilitab samas kõrge pildikvaliteedi.

Intelligentsed funktsioonid
VB-M600VE-i täiustatud liikumistuvastus ja automaatne jälgimine võimaldab sündmustele operatiivselt reageerida. Kui kaamera tuvastab liikuva objekti või sellega ühendatud alarm on rakendunud, saadab kaamera vastavate määruste kohaselt sündmusest talletatud pildid serverisse või saadab e-kirjaga kasutajale.

ONVIF-ühilduvus
Seade toetab ONVIF V1.02-andmeside ja ühildub paljude teiste tootjate ONVIF-ühilduvate seadmetega.