NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


VB-M700F

Intelligentne megapiksline kaamera kõrgema klassi turva- ja jälgimisrakendusteks.

1,3-megapiksline kastkaamera VB-M700F pakub 100° vaatevälja, töökindlust ka nõrgas valguses ning sisseehitatud videosisu analüüsi. Paindlikud paigaldusvõimalused nii sise- kui ka välistingimustes.

• 1,3 MP kastkaamera
• M-JPEG ja H.264 video kuni 30 kaadrit sekundis
• Nõrgas valguses värvipilt 0,4 luksi juures ja mustvalge pilt 0,01 luksi juures
• Sisseehitatud videosisu analüüs
• ONVIF-iga ühilduv
• PoE ja infrapunafilter

Kõrge optiline jõudlus
Tänu eriti laiale 100° horisontaalsele vaateväljale, 3x suumile ja F1,2 valgustugevusele sobib VB-M700F ideaalselt kõrgresolutsiooniga kujutiste salvestamiseks. Elektrooniline RF-suumisüsteem tagab, et objektid on teravustatud isegi suumimise ajal. Canon DIGIC NET pilditöötlus ning ööpäevane infrapunafilter muudavad kaamera sobilikuks ka väheses valguses kasutamiseks: see salvestab värvipilti ka 0,4-luksises valguses ning mustvalget pilti lausa 0,01-luksises valguses.

Kõrgekvaliteediline video
DIGIC NET, millel on ka nutikas varjujuhtimine (Smart Shade Control), võimaldab samaaegset kõrglahutusega M-JPEG ja H.264 voogvideot kiirusega kuni 30 kaadrit sekundis ja eraldusvõimega 1,3 MP (1280×960). H.264 tihendusvorming ühendab endas kõrge kvaliteedi ja kõrge tihendustaseme, tagades madala võrgu- ja salvestuskoormuse.

Intelligentsed funktsioonid
VB-M700F neli sisemist videosisu analüüsi funktsiooni suudavad tuvastada kaamera rikkumise ja liikunud, kõrvaldatud ning mahajäetud objektid. Helituvastus võimaldab kaameral märgata helitugevuse muutusi. Tuvastusfunktsioonid võib seada nii, et aktiveerub salvestamine ja serverisse üleslaadimine või e-kirja teel teadete saatmine. Privaatsusfunktsiooniga on võimalik blokeerida konfidentsiaalsed tsoonid.

Ühilduvus ONVIF-iga
Seade toetab ONVIF V1.02 sideprotokolli, ühildudes seega teiste tootjate ONVIF-toega seadmetega.

Lihtne paigaldada
Töötemperatuuri vahemik -10 °C kuni 50 °C muudab VB-M700F ideaalseks nii sise- kui ka välistingimustes jälgimiseks. Väliskorpusega ühilduvat objektiivi kaitsekatet saab eemaldada ühe kruvi abil; kahekordse läätsekihi vältimine võimaldab säilitada pildikvaliteedi. Tänu sisseehitatud haldustööriistadele on kaamerat lihtne konfigureerida.