NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


Canon
VC-C4

VC-C4

Canoni veebikaamera VC-C4 kujutab endast silmapaistvalt geniaalset lahendust videokonverentside, veebiülekannete ja jälgimise läbiviimiseks kõikides võrgukeskkondades.
Kaamera tagab terava ja selge videopildi – keeramise, kallutamise ja zoomimise funktsioonidega. Kõik see on mahutatud kompaktsesse, taskukohasesse, väiksesse korpusesse.

Haruldane kvaliteet ja ulatus
Canoni digitaalne signaalitöötlussüsteem tagab selged ja ühtlased videokaadrid ning täpse juhtimissüsteemi. Suure töövõimega 16-kordne zoom võimaldab laiemat võttenurka ja suure avaga f/1.4 objektiiv optimaalset säritaset. VC-C4 kaamerat saab keerata paremale-vasakule kuni +/-100° ja kallutada üles-alla -30° kuni 90°. Kaamera paigutus süsteemi keskel garanteerib kiire, ühtlase ja täpse kaamera liikumise.

Mitmekülgne ja loogiline
Ühe arvuti kaudu saab korraga juhtida kuni 9-t VC-C4 süsteemi, suurtes konverentsisaalides kasutamiseks. Kaamerad saab RS-232C juhtmega ühendada mitmeastmeliseks süsteemiks ja siis
programmeerida eraldi juhitavaks. Samuti on võimalik kerge vaevaga salvestada kuni 9 positsiooni määrangud ja automaatsäri info. Vaid ühe kaugjuhtimise süsteemi klahvivajutusega saab kiiresti mis tahes objekti vaadata.

*komplekt ei sisalda toiteadapterit

Sobib toodetele

VB101 kaameraserver