NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


XF200

XF200 on tippkvaliteediga mitmekülgne videokaamera, mis võimadab salevestada kahes formaadis - transleerimise standarditele vastav 50 Mbit/s MPEG2 koodek ja 35Mbit/s MP4 HD-salvestamine.

• 20x suumiga f/1.8 avaga lainurkobjektiiv
• HD CMOS Pro sensor pakub silmapaistvat pildikvaliteeti isegi nõrgas valguses
• Kompaktne ja kerge disain, 3 rõngaga objektiivi ja pööratava käepidemega
• 8,77 cm (3.5") OLED ekraan ja 1,23 miljoni punktiga 1,15 cm (0,45") pildiotsija
• Sisseehitatud WiFi ja Ethernet
• Kahes formaadis salvestamine: transleerimise standarditele vastav 50 Mbit/s MPEG2 koodek, lisaks 35Mbit/sek MP4 HD-salvestamine või SD
• Lai dünaamilise vahemiku gamma, et vältida ülevalgustamist
• 4 kanaliga heli salvestamine; 2 XLR sisendit
• Infrapunarežiim täiustatud infrapunalambiga

Täiustatud Canoni kaamerasüsteem
XF200 sisaldab täiustatud kaamerasüsteemi, mille abil on võimalik saavutada väljapaistvat pildikvaliteeti ning mis tänu operatiivsusele saab hakkama mis tahes filmimisolukorras. 26,8 mm lainurkobjektiiviga saab tegevusele lähemale minna ning dünaamiline optiline pildistabilisaator kompenseerib värisemist 5 suunas, et saavutada ülimalt püsivad tulemused.
Canoni HD CMOS Pro sensor koos DIGIC DV 4 protsessoriga saavutab suurepärase pildikvaliteedi – isegi nõrgas valguses – ning silmapaistva dünaamilise vahemiku ja realistliku värviedastuse. Lai dünaamilise vahemiku gamma aitab vähendada ülevalgustamist ning infrapunarežiimis saab kaamerat hõlpsasti öösel kasutada – täiuslik metsikut loodust jäädvustava videograafi jaoks.
Lisaks pildikvaliteedile hõlmab see mudel täiustatud helifunktsioone koos 4-kanalilise lineaarse PCM helisalvestuse toega.

Mugav ja täpne juhtimine
Mudel XF200 on kompaktne ja tagasihoidliku disainiga ning seda on tänu 3 rõngaga objektiivile ja pööratavale käepidemele lihtne kasutada. Samuti on sellel muljetavaldava kvaliteediga jälgimisvalikud. 1,23 miljoni punktilise eraldusvõimega OLED ekraani on lihtne vaadata isegi eredas päikesevalguses, pakkudes paremat reageerimist, eraldusvõimet, kontrasti ja värviedastust kui vedelkristallekraanid. Suurt 1,14 cm (0,45”) 1,23 miljoni punktiga elektroonilist pildiotsijat saab kallutada kuni 68°, et saavutada erinevaid filmimisasendeid.

Mitmekülgsed salvestamisvalikud
Mudeli XF200 kahes formaadis salvestamise funktsioon pakub paindlikkust, kiirust ja andmete turvalisust. Materjali saab jäädvustada samal ajal kahes erinevas formaadis, pakkudes kohest varundust ja vahelduvaid tulemusi. Täis-HD pilte saab salvestada kahele CF-kaardile, kasutades transleerimise standarditele vastavat 50 Mbit/s MPEG2 koodekit, ning MP4 versiooni saab salvestada SD-kaardile kas täis-HD või madalama eraldusvõimega – täiuslik kiireks failide edastamiseks rakendustesse, näiteks uudiste kogumise eesmärgil. Samuti on võimalik voogedastada madala eraldusvõimega puhverfaile otse teise seadmesse, näiteks nutitelefoni.

Ühendamine ja jagamine
Tänu sisseehitatud Wi-Fi ja Etherneti ühenduvusele on sisu jagamine lihtne. Materjali saab üle vaadata teises seadmes (näiteks tahvelarvutis või nutitelefonis) või edastada otse FTP kaudu.
Selline ühilduvus võimaldab ka kaamera kaugjuhtimist veebibrauseri kaudu ning samuti saab konfigureerida Canoni RC-V100 juhtmega kaugjuhtimispuldi.