NB! Selle toote tootmine on lõpetatud ja seda pole võimalik Overallist osta.


i-SENSYS MF229dw

Võimas ja mitmekülgne Wi-Fi-, võrgu- ja mobiiliühenduse valmidusega mustvalge kõik-ühes laserseade, mida saab kontoris juhtmevabalt jagada ning mida on kallutatava puutetundliku ekraani abil lihtne kasutada. Seadme muudavad veelgi tõhusamaks automaatne kahepoolne printimine ja 50-leheline kahepoolne dokumendisöötur.

• Wi-Fi-, võrgu- ja mobiiliühenduse valmidusega mustvalge kõik-ühes laserseade : kopeerimine, printimine, skaneerimine ja faksimine
• Automaatne 50-leheline kahepoolne dokumendisöötur
• Automaatne kahepoolne printimine
• Kasutajasõbralik kallutatav paneel
• Ühepuuteklahvid kiiremaks skannimiseks ja kopeerimiseks
• Kiire esimene väljatrükk (6 sek)
• Printimis- ja kopeerimiskiirus 27 lk/min
• 9600 x 9600 punkt/tolline värviline skaneerimine
• Võrguskaneerimine
• Tahvelarvuti ja nutitelefoni valmidusega
• Üle võrgu kasutamine ja jagamine
• Super G3 faks
• Vaikne režiim

Produktiivne ja võrguvalmidusega kõik-ühes seade väikestele kontoritele
See kompaktne ja stiilne kõik-ühes seade säästab ruumi, hõlmates ühes seadmes professionaalset printerit, skannerit ja koopiamasinat. Selle tootlikkust tõstvaid funktsioone saab juhtmevabalt oma kontori võrgu, Wi-Fi või nutiseadme kaudu jagada – seega on seade täiuslik mis tahes kiire kontori tõhususe suurendamiseks.

Juhtmevaba jagamine
Võimalus ühendada juhtmevabalt kasutades Wi-Fi-, võrgu- või nutitelefoniühendust. Sisseehitatud Apple AirPrint™-i ja valdkonnastandardiga Mopria printimistugi tuvastab automaatselt printeri, et printida dokumente otse iPhone'ist või iPadist ja Mopriaga ühilduvatest Androidi seadmetest. Canoni tasuta mobiilse printimise rakendus prindib juhtmevabalt ka teie Apple'i iOS või Android 4 seadmetest


Kiire printimine ja kopeerimine
Dokumente ei pea kaua ootama tänu kiirele A4 mustvalgele laserprintimise ja -kopeerimise kiirusele (27 lk/min) ning kiirele esimesele väljatrükile pärast puhkerežiimist väljumist.

Tõhus kahepoolne printimine
Mitme lehe skaneerimine ja kopeerimine on kiire ja tõhus tänu sisseehitatud 50-lehelisele kahepoolsele automaatsele dokumendisööturile. Kahepoolsete dokumentide skaneerimine on lihtne ja automaatne kahepoolne väljatrükk aitab säästa paberit.

Ärikvaliteediga tulemused
Kuni 1200 x 1200 punkt/tollise printimiskvaliteedi ja Canoni EF-tooneri kombinatsioon saavutab professionaalsed terava ja selge teksti ning sujuvate piltidega väljatrükid ja koopiad. Täiustatud värviline skaneerimine (kuni 9600 x 9600 punkt/tolli) jäädvustab kõik detailid. Skaneeritud dokumendid saab saata mis tahes arvutisse, kasutades kasutajasõbralikku võrguskannimist.

Kiire ja lihtne kasutamine
Kiirel ja lihtsasti kasutataval mudelil i-SENSYS MF229dn on mitmekülgne kallutatav 6-realine vedelkristallekraan, mis näitab kogu vajalikku teavet. Paneeli saab seadistada vertikaalselt või pealmine külg ülespoole. Tõhusaid skaneerimise ja kopeerimise töövooge on lihtne seadistada, kasutades kiireid ühepuuteklahve – seega on skaneeritud dokumente lihtne failidesse saata või kopeerida mitu pilti ühele lehele.

Energiasäästlik
Tänu Canoni ettevalmistustehnoloogiale On-Demand on soojenemisaeg peaaegu olematu. Selle seadme tüüpiline energiatarve (TEC) on oma klassi madalaim – seade tarbib puhkerežiimis vaid 1,7 vatti.

Vaikne režiim
See multifunktsionaalne seade on ooterežiimis vaikne ning vaikses keskkonnas kasutades tagab vaikne režiim vähesema müraga printimise – seega saate teisi segamata töötada.

Kõik-ühes-kassett
Hõlpsasti ringlussevõetav kõik-ühes kassett ühendab endas toonerit, trumlit ning puhastusseadmeid, et vähendada hooldust, suurendada usaldusväärsust ja vähendada kulutarvikuid.