iR2000


Canoni uus kulusid säästev ja kompaktne digitaalne paljundusmasin pakub kasutajale nii jõudlust kui kvaliteeti. Kasutades mudelit iR2000 saad lõigata kasu paindlikust mooduldisainist, mis võimaldab konfigureerida seadme täpselt sinu vajadustele, kaasa arvatud võrguprintimise võimalus. Lisaks saad kasutada Canoni tarkvaralahendusi, mis pakuvad võimalusi prinditööde haldamiseks ja arvepidamiseks. Kõik see aitab kaitsta tehtud investeeringuid.

Parim pildikvaliteet
iR2000 printimise lahutusvõime on 1200x600 dpi, mis kehtib nii teksti kui ka fotode printimisel. Kui lisad võrguprintimise võimaluse, tõuseb lahutusvõime 2400x600 dpi-ni (AIR kujutisesilumise tehnoloogiaga).
Prindivõimaluste maksimeerimiseks on saadaval lisavarustusena ka PostScript® ja PCL emulatsioonid.

Integreeritud lihtsus
Lihtne juhtpaneel kindlustab seadme hõlpsa kasutamise. Võrguprintimise funktsiooniga on kaasas ka töörühma kaug-kasutajaliides, mille abil on võimalik arvuti ekraanilt järgida prinditööde kulgu. Seadmele on võimalik lisada 10 GB kõvaketas, mis tõstab printimisefektiivsust ja suurendab prinditööde säilitus- ja töötlemisvõimalusi.

Jõudlust suurendav lisavarustus
Seadmega integreeritud ruumisäästlik viimistleja pakub erinevaid sortimis- ja klammerdusfunktsioone. Samuti saad valida 2-suunalise aluse, mis eraldab koopiad prinditud lehtedest. Automaatne originaalisöötur suudab käsitleda sujuvalt erinevaid originaale. Saad lisada tava-paberiallikatele kuni kolm 250 lehte mahutavat lisakassetti.

Aega ja raha säästvad lahendused
Mitmekülgsed digitaalfunktsioonid aitavad jagada osakonna printimisressursse palju efektiivsemalt. Nüüd saad ühtlustada töögrupi prindimahtusid ning säästa seeläbi aega ja tõsta töökindlust. Prinditud tööde üle arvepidamine aitab hallata kulusid ja kasutada ressursse optimaalselt.