iR3300


Paljunda, prindi, skaneeri või faksi - valik on sinu. Ja seda kiirusega 33 lehekülge minutis. Kõike saad teha ühe ja sama kompaktse, ökonoomse seadmega.

Kompaktne, säästlik multifunktsionaalne seade, mis pakub sobivaid lahendusi igaks elujuhtumiks.
Seoses võrgukasutuse kiire kasvuga tasub igati ära eraldi kontoriseadmete asemel investeerimine digitaalsüsteemi. Seda eriti nüüd, mil on saadaval kompaktset disaini, erakordset kasutajasõbralikkust, suuremat tootlikkust ning ökonoomset kasutamist endas ühendav multifunktsionaalne süsteem Canon iR3300.
Uut modulaarse ehitusega seadet saab konfigureerida paljundamiseks, skaneerimiseks, võrguprindiks või faksimiseks - tervikliku süsteemina või funktsioonide kaupa. Innovatiivne ühe-kiibiline arhitektuur suurendab seadme töö efektiivsust veelgi, kuna võimaldab kasutajal alustada paljundamist, faksimist või skaneerimist samas, kui seade tegeleb printimisega.
Seade toetab võrgukeskkonnas laias valikus viimistlusfunktsioone - dokumente saab redigeerida ja salvestada nii veebipõhise kasutajaliidese kui personaliseeritud kujutiseserveri abil. iR3300 sobib seega ideaalselt nii osakonna kui ka terve ettevõtte dokumendihalduskeskuseks.