Canon LV-S2


Tänu Canoni mobiilsele mikroprojektorile LV-S2 saad viia läbi esitlusi kõikjal ja täie enesekindlusega. Lisaks kompaktsusele ja stiilsele disainile iseloomustab seadet ka peaaegu olematu müratase ning rikkalik funktsionaalsus.
Valgusjõud: 1000 ANSI luumenit. Lahutusvõime: SVGA. Kaal: 2,7 kg.

SOBILIK KA VÄIKSEMATESSE RUUMIDESSE
Suurte presentatsioonide näitamine väiksemates ruumides võib vahel valmistada peavalu. Projektoril on uus lainurk-projitseerimisobjektiiv 1,4-kordse zoomifunktsiooniga, mis on oma klassi parim näitaja. See laiendab seadme tööulatust, nii et 100-tollisele ekraanile saab projitseerida 2,8 kuni 4 meetri kauguselt. Võimalus kohaneda erinevate kauguste ja ekraani suurustega tagab laitmatud presentatsioonid peaaegu igas olukorras. Ilma mingisuguste probleemideta.

IDEAALNE KÕIKIDES VALGUSTUSTINGIMUSTES
Optimaalne pildikvaliteet on tagatud nii päevavalguses kui ka hämaras projitseerimisel. Canoni eksklusiivne optikatehnoloogia annab suurema efektiivsuse ja vähendab kulusid. Sellele aitab kaasa ka uus LCD-paneel, mis parandab valguse kasutust. SVGA-lahutusvõimega LV-S2 valgusjõud on 1000 ANSI luumenit. Suure valgusjõuga ja kontrastsusega projitseeritud pildid on ideaalse kvaliteediga.

PAREMAD PILDID
Nüüd näevad igat tüüpi pildid ekraanil paremad välja. Uus automaatne halltoonide reguleerimissüsteem võimaldab eristada heledamates ja tumedamates piirkondades olevaid detaile, näiteks öövõtetel. Ning toonide korrigeerimise funktsioon värskendab vanu fotosid ja filmikaadreid. Samuti tõstab 10-bitine gammakorrigeerimistehnoloogia kujutiste halltoonide kvaliteeti. Samas on kõikidel värvipiltidel tagatud erksad ja külluslikud värvid.

MITMEKÜLGNE MULTIMEEDIATUGI
Töö kulgeb sujuvalt, ükskõik, kas kasutad video- või DVD-mängijat, PC- või Mac-platvormi. LV-S2 toetab täielikult 6 värvisüsteemi ning ka täisvalikus DVD ja kõrglahutus-TV komponentvideosignaale. Samuti toetab projektor S-video signaali. Niisiis võid olla kindel, et kõik presentatsioonid kulgevad alati valutult ja täiesti probleemivabalt.

HÕLBUS PAIGALDADA JA KASUTADA
Projektori ülesseadmine on imelihtne. Canoni AMSS (automaatne multiskaneerimissüsteem) tunneb peaaegu kõik arvuti väljundsignaalid hetkega ära ning teeb vajalikud määrangud automaatselt. Ühe klahvivajutusega automaatne reguleerimisfunktsioon võimaldab ära tunda kõik saabuvad signaalid ja valida optimaalsed määrangud. Samas annab standardvarustusse kuuluv USB-liides arvuti ja projektori vahele kiire hiirekaabli ühenduse.

DIGITAALNE TRAPETSMOONUTUSE KORRIGEERIMINE
Kui projitseeritud kujutis on võrreldes projitseerimisnurgaga kõrgel, siis võib see kujutist moonutada. Digitaalse trapetsmoonutuse korrigeerimise funktsiooniga (+/- 20 kraadi) saab seda aga hõlpsalt parandada - tulemuseks on selged ja kvaliteetsed kujutised. Niimoodi muudab Canon töö kitsamates ruumides veel hõlpsamaks.

KOMPAKTNE, KERGEKAALULINE JA VAIKNE
Tänu väikestele mõõtmetele, kergele disainile ja väga madalale müratasemele on LV-S2-te lausa nauding kasutada. Kõigest 2,95 kg kaaluva mikroprojektori komplekti kuulub ka pehme kandekott - saad võtta projektori endaga kaasa igale poole ilma mingi vaevata. Madal 38 dBA müratase võimaldab publikul presentatsioone veelgi hoolikamalt jälgida. Kõik on kavandatud nii, et tõsta töö üldine efektiivsus maksimumini ja vähendada takistused miinimumini.

VÕIMALDAB PAINDLIKKUST
Pisike kaugjuhtimispult võimaldab teha kõiki juhtimistoiminguid. Elektrooniline kujutise suurendamine – 0,5- kuni 16-kordne – võimaldab näidata ka kõige peenemaid detaile selgelt. Muude toimingute tegemise ajaks saad pildi peatada või näidata tühja ekraani.
Ekraaninurgas on võimalik kuvada ja käivitada prentatsioonitaimerit. Erinevate re_iimide vahel lülitumine vastavalt näidatavale materjalile toimub kiirelt. Nii hoiad kogu aeg töö kulgu enda kontrolli all.

TAUST- VÕI LAEST PROJITSEERIMINE
Projektorit saab lisaks väikestele ruumidele kasutada suurepäraselt ka keskmise suurusega konverentsisaalides. Pildi tagurpidi kuvamise käepärane funktsioon võimaldab kinnitada projektori lakke või kasutada taustprojitseerimist. LV-S2 tagab kõrge kvaliteediga professionaalsed presentatsioonid igasugustes tingimustes.