BJ i950


Fotoprinter ilma kompromissideta. Printer toob sinuni parima kvaliteediga fotoprindi, mis on võimalik tänukuue tindi süsteemile ja püsivalt 2 pikoliitri suurustele tindipiiskadele - ja suure prindikiiruse.

Tipplahutusvõime ja tippkiirus
Canon Bubble Jet i950 astub lahutusvõimega 4800 x 1200 dpi ning Canoni läbimurdeliste uute mikropihustitega saavutatud 2 pikoliitri suuruste tindipiiskadega täiesti uuele territooriumile.
Bubble Jet i950 kasutab Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogiat™, mis tagab selged, teravad, kõrge kontrastsuse ja laia värviskaalaga väljaprindid isegi tavapaberile. Seade prindib väikeste piiskadega igas režiimis, hiilgava kvaliteediga foto-väljaprindid on alati tagatud. Ka visandrežiimis tavapaberile printimisel on teralisust vähem.

Uus lahendus - mikropihustid
Canoni uus prindipea sisaldab mikropihusteid, mis suudavad väljastada 2 pl suurusi tindipiisku ülimalt täpse paigutusega, lahutusvõimega 4800 x 1200 dpi. Need 10-mikronilise läbimõõduga pihustid on umbes 40% väiksemad kui lähimal konkureerival seadmel.
See tipplahutusvõimega prindifunktsioon koos täiustatud mikropiiskade tehnoloogiaga™ tagab alati teravad, kõrge kontrastsusega väljaprindid ja laia värvivaliku.

Täpsus on kõik
Canoni uute mikropihustite tähelepanuväärsed mõõtmed tähendavad, et mikroskoopiliste piiskade väljastamine toimub tohutu kiirusega. Tulemuseks on suurem täpsus punktide paigutusel, kuna õhutakistust on vähendatud miinimumini. Kõik need tegurid üheskoos annavad enneolematult täpse punktide paigutuse ja seega teravamad pildid.

... ja kiirus
Tänu seadme 3072 pihustiga prindipeale suudab printer printida täisvärvilise A4-formaadis foto 2400 x 1200 dpi lahutusvõimega natuke rohkem kui kõigest ühe minutiga ja 4” x 6”-formaadis foto kõigest 28 sekundiga.

Kuus tinti - 1/6 heledusega
Bubble Jet i950 kasutab kuue tindi süsteemi - CMYK pluss fototsüaan ja fotomagenta - nii et tegelikkuses kasutab printer rohkem värve kui enamik turul olevaid printereid. 2 pl suuruste piiskade printimisel 4800 dpi lahutusvõimega suudab printer heledaid tindipiisku üksteise peale kanda,et moodustada “keskmise tumedusega” punkte javähendada värvide erinevust heledate ja tavaliste punktide vahel. See kõrvaldab täielikult pooltoonides esineva "tekstuuri". Fototindi piiskade üksteise peale kandmine annab rohkem värvitoone piksli kohta. See muudab prinditud kujutiste gradatsioonid sujuvamaks, rohkem värvitoone piksli kohta lisab pildisügavust.

Kaasaegne tarkvara
Bubble Jet i950 printeridraiveris on suur valik kujutisetöötlusvahendeid, - näiteks fotomüra vähendus, erksate fotode tehnoloogia, pildioptimeerija ja fotooptimeerija PRO -. Üldiselt seostatakse neid funktsioone kallite fototöötlusprogrammidega.
Fotomüra vähenduse funktsioon tunneb ära madala lahutusvõimega digitaalkaamerate tekitatud kujutisemüra ning silub pildid ühtlaseks. Teised kujutisetöötlusfunktsioonid aitavadsaavutada lausa vapustavaid tulemusi, ükskõik kas oled digitaalfotograafia valdkonnas algaja või juba kogemustega professionaal.

Prindimaterjal
Prindi lõppkvaliteet sõltub enamast kui prindipea tehnoloogiast. Tähtis on ka, et vastavalt printerile oleks valitud ka sobilikum prindimaterjal. Canon pakub laias valikus matt- ja läikepinnaga materjale, millele prinditud tulemused annavad nii paberi kaalu, läike, ereduse ja kontrastsuse poolest ehtsate fotode mõõdu välja. Kõrgetasemelise prindipea ja optimaalse paberi kombinatsioon võimaldab i950 printeril väljastada tulemusi, mis on traditsioonilistest fotodest lausa eristamatud.