BJ i6500


Bubble Jet i6500 on parim professionaalne laiformaatprinter loomingulisteks graafikatöödeks. Oma klassi seadmetest kiireimana võimaldab see mudel tippkvaliteetset ääriseta printimist kuni A3+ formaadile.

Kiire
Kiireima A3-tindipritsprinterina suudab i6500 väljastada kuni 17 ühevärvilist ja 12 mitmevärvilist lehte minutis. Täisvärvilise A4-väljaprindiks standardmäärangutega kulub 100 sekundit. Selline märkimisväärne kiirus on võimalik tänu ühe tõmbega, kahesuunalise prindi meetodile. Samuti kasutab printer 5 mootori süsteemi, millel on reavahetuseks, prindipea liigutamiseks, automaatseks lehesööduks, hoolduseks ja paberiväljastuseks eraldi mootorid.

Servadeta
Seade prindib 4” x 6”, 5” x 7”, A4, A3 ja A3+ formaadis materjalile servast-servani fotosid. Lisavarustusse kuuluv PostScript RIP lahendus võimaldab graafikakunstnikutel printida alati täpseid ja kvaliteetseid trükiproove.

Parim kvaliteet iga korraga
Canoni tindipritsprinter i6500 annab kuni A3+ formaadis prindimaterjalile märkimisväärseid tulemusi erakordse kiirusega. Seade kasutab suurepäraste, kõrge kontrastsusega ja laia värvigammaga kujutiste printimiseks Canoni standardiks kujunenud mikropiiskade tehnoloogiat™. Koos püsivalt 5 pl suuruste tindipiiskadega võimaldab see tehnoloogia printida lahutusvõimega 4800 x 1200 dpi*. Tulemuseks on suurem täpsus, kõrgem kontrastsus ja laiem värvigamma. See tähendab, et väljaprindid, ka tavapaberil, on minimaalse teralisusega.

Täiustatud kujutisetöötlusfunktsioonid
Exif Print tugi võimaldab Bubble Jet i6500-ga kasutada Easy-PhotoPrint tarkvara. See tarkvara aitab printida kaamerainformatsiooni abil selgemaid ja elutruumaid pilte. Samuti on seadmel sellised täiustatud draiverifunktsioonid, nagu näiteks fotomüra vähendamise funktsioon. See funktsioon kõrvaldab kvaliteetsemate tulemuste saamiseks digitaalsetelt piltidelt müra. Erksate fotode tehnoloogia võimaldab printida realistlikke värve sellise täpsusega, mida monitorgi ei võimalda näidata.

Eraldi tindimahutite tehnoloogia
i6500 kasutab eraldi tindimahutite tehnoloogiat, mille puhul tuleb ühe värvitindi otsalõppemise korral vahetada välja ainult selle tindi mahuti - poolikuid tindikassette, millesse on jäänud veel teisi värve, ei tule ära visata. Samuti on i6500 printeril paberi ja tindi säästmiseks tindikoguse määramise andur. Tulemuseks on maksimaalne kokkuhoidlikkus.

Ühilduvus
Bubble Jet i6500 on varustatud nii USB- kui paralleelliidesega ning ühildub Windows 95/98/Me/NT 4.0/2000/XP ja Mac OS 8.6 - 9.x/Mac OS X operatsioonisüsteemidega. Lisavarustusse kuuluva adapteri lisamisel saab printerit ka võrgus kasutada.