FAX-L2000


Dünaamiliste töökeskkondade jaoks täiuslikuim laserfaks tõstab efektiivsust, säästab aega ja hoiab kokku kulutusi. FAX-L2000 on parimaks töövahendiks nõudliku töökoormusega keskmise suurusega ettevõtetesse ja osakondadesse.

Märkimisväärne produktiivsus
Vastupidavaks ja töökindlaks kavandatud FAX-L2000 on ideaalne lahendus kiirete ja mahukate töödega toime tulemiseks. Tänu standardvarustusse kuuluvatele mahukatele paberivarudele (600 lehte) ei ole seadmesse pidevalt vaja paberit juurde lisada. Suur, 500-leheküljeline standardmälu salvestab nii saabuvad kui saadetavad faksiteated. Seadmel on veel aega säästvaid funktsioone - näiteks mitut toimingut korraga teha võimaldav duaalne juurdepääs ja 70-leheline automaatne originaalisöötur.

Säästab telefonikulusid ja tööjõudu
Ülikiire Super G3 faksiside aitab ettevõtte telefoni- ja tööjõukulusid miinimumini viia. Automaatne kiiruse vähendamise funktsioon võimaldab samaaegselt vastu võtta mitut faksiteadet, ilma liini blokeerimata. Numbrivalimise hõlbustamiseks saab seadme mällu salvestada üle 200 faksinumbri (72 kiirvalimisklahvi ja 128 koodvalimiskoodi). Seadme skaneerimiskiirus on samuti märkimisväärne – 1,2 lehekülge sekundis (A4). Lisaks saab vastuvõetud faksiteated kohe välja printida, kiirusega 18 lehekülge minutis

Ülim kvaliteet
Ükskõik, kas saadetav faksiteade sisaldab peent teksti, jooniseid või isegi fotosid, Canoni eksklusiivne UHQ (ultrakõrge kvaliteediga) tehnoloogia tagab alati silmapaistvad tulemused. Ka dokumendi kõige peenemad detailid on selged ja teravad. Kõrge printimise lahutusvõime 1200 x 1200 dpi tagab ka vastuvõetud faksiteadete samaväärse kvaliteedi. Saad alati kasu suurepärasest kvaliteedist.

Täielik konfidentsiaalsus
Kasutajal on võimalus luua kuni 50 salastatud postkasti, mis tagavad kõikide dokumentide turvalisuse. Faksiteated salvestatakse mällu ja neid saab printida ainult parooliga. Mällu vastuvõtmise funktsiooniga jäävad kõik faksiteated mällu ning prinditakse välja ainult otsese käsklusega. Otsepostituse keelamine ei lase soovimatuid faksiteateid vastu võtta.

Suur paberimaht
Nii mudeliga FAX-L2000 kui ka mudeliga FAX-L2000IP kasutatav lisavarustusse kuuluv 500-leheline paberikassett suurendab seadmete paberivarude mahu 1100 leheküljeni. Saad selle seadmega ühendada millal iganes, kui tekib vajadus suurema faksimis- ja printimisjõudluse järele.

Suurema mäluga rohkem eeliseid
FAX-L2000 8 MB standardmälu saab suurendada kuni 32 MB-ni. See võimaldab suure jõudlusega faksimiseks salvestada kuni 1500 lehekülge - ükski teade ei lähe kaotsi, isegi kui paber lõpeb otsa. Lisatelefonitoru abil saab mõlemat seadet kasutada ka telefonina.

Võrguprintimine
Lisavarustusse kuuluva võrgu- ja printerikaardiga saad FAX-L2000 muuta võimsaks ja suure jõudlusega võrguprinteriks. See muudab töö märksa efektiivsemaks, aitab säästa ruumi ning ka kulutusi, mille peaksid vajaduste kasvamisel lisaprinteri ostmiseks tegema.

Internetifaksimine
Kui sind peaks tulevikus internetifaksimise võimalus huvitama hakkama, siis pole probleemi. Mudeli FAX-L2000 saab hõlpsasti igal ajal ka internetifaksiks muuta - kõik seadme intelligentsed, aegasäästvad funktsioonid muudavad kogu ettevõtte töö tõhusamaks.