Canon LV-S3


Canoni mikromõõtmetega mobiilne projektor LV-S3 pakub tippkvaliteetset jõudlust taskukohase hinnataseme juures. See on ideaalne vahend reisidel müügipresentatsioonide korraldamisel. Asendamatu kodukino näitamisel. Lisaks on seade kerge, ülimalt kompaktne ja äärmiselt hõlpsastikasutatav. Valgusjõud: 1200 ANSI luumenit. Lahutusvõime: SVGA. Kaal: 2,2 kg.

Äärmiselt vaikne ja hõlpsastikasutatav
Väikekontoris presentatsioonide korraldamisel või elutoas filmi vaatamisel on igasugune kõrvaline müra ebasoovitav. Lülita projektor vaikuse režiimi (ainult 32 dB) ja seade töötab hiirvaikselt. Ka ventilaatori müra on minimaalsel tasemel, kuna seadme ventilaatorisüsteem reguleerib end automaatselt vastavalt toatemperatuurile. LV-S3 kasutamine on lihtne ja mugav tänu väiksele kaugjuhtimispuldile, mis võimaldab erinevaid toiminguid kasutada vaid nupuvajutusega. Spetsiaalne presentatsioonide kaugjuhtimispult võimaldab aga juhtida kerge vaevaga kõiki arvutihiire toiminguid.

Tugeva valgusjõuga ja kompaktne
LV-S3 projitseerib erksad ja selged pildid nii päevavalgel, hämaras kui ka pimeduses - seda tänu 1200 ANSI luumeni valgusjõule ja SVGA-lahutusvõimele. Suur jõudlus on tagatud ülimalt kompaktsete mõõtmete juures. Seadme kaal on kõigest 2,2 kg ja põhja pindala vaid A5+ suurune. Niisiis saad seda ilma probleemideta kasutada igal pool - tundes rõõmu erksatest, tugevatest ja külluslikest värvidest.

Pildi täppisreguleerimine
Kuus pildimäärangute režiimi tagavad laitmatud projitseerimiskvaliteedi igas olukorras. Kõrge kontrastsuse režiim muudab graafika ja fotod teravamaks. Kinorežiim on mõeldud pimedas ruumis filmide vaatamiseks. Kasutaja režiim annab vabaduse hõlpsalt reguleerida mitmeid määranguid oma soovi järgi. Automaatrežiim aga tõstab pildi mustad osad esile ning automaatne halltoonide regulaator tagab must-valgete piltide projitseerimisel ülima teravuse ja selguse.

Projitseerib sujuvalt ja selgelt
Kui soovid projitseerida sujuvat liikumist, selgeid diagonaaljooni ja laitmatult teravaid tiitreid ning subtiitreid, on LV-S3 parim valik. Tavapärase ülerealaotus-skaneerimismeetodi asemel, mis võib põhjustada pildi virvendust, kasutab see projektor uut progressiivse skaneerimise tehnoloogiat.

Moonutusevabad pildid
Kui projektor on paigutatud ekraani suhtes nurga alla, võib sageli esineda pildi moonutust. Kuid LV-S3 lahendab selle probleemi vertikaalse trapetsmoonutuse korrigeerimise funktsiooniga. Tänu sellele on projektorile asukoha valimine hõlpsam ka väikseimates ruumides, kuna laitmatu proportsiooniga pildikujutised on tagatud igas olukorras.

Täielik ühilduvus
LV-S3 kasutamiseks multimeediaseadmetega - videomaki, DVD-mängija või televiisoriga - ei ole vaja teha muud, kui ühendada ja projitseerida. Kõrgetasemeline komponentvideo ühendus tagab parema pildikvaliteedi ja toetab laias valikus erinevaid signaale. LV-S3-l on lisavarustuses ka SCART-liides, mis võimaldab projitseerida mitmete erinevate seadmete, sealhulgas ka digitaalsete videokaamerate ja mängukonsoolide, signaale. Soovi korral saad seadistada LV-S3 projitseerima iga seansi alguses oma logo - publikule sügavama mulje jätmiseks.