Laser Shot LBP3200


LBP3200 väljastab dokumente märkimisväärse kiirusega –18 lehekülge minutis. Ka ei pea kasutaja ootama tükk aega seadme soojenemist, kuna esimese lehe väljastuseks kulub vähem kui 10 sekundit.

Aegasäästev tehnoloogia
Kasutaja elu aitavad hõlpsamaks muuta CAPT (Canoni täiustatud prinditehnoloogia) ja SCoA (intelligentne kokkupakkimismeetod). Nende tehnoloogiate eeliste hulka kuuluvad võimalus reguleerida kõiki printerimääranguid hõlpsalt arvutiekraanilt ja sõbralik "heliabi" funktsioon. Samuti vähendab intelligentne tarkvara vajadust printerimälu järgi ja võimaldab ka keerukamaid faile kiiresti printida.

Professionaalse kvaliteediga väljaprindid
Professionaalne laserprint tagab su dokumentide laitmatu kvaliteedi. Canoni automaatse AIR-silumistehnoloogiaga saab kõrget 600 x 600 dpi printimise lahutusvõimet tõsta tarkvaraliselt kuni 2400 x 600 dpi-ni. Tulemuseks on selge ja terava teksti ning graafikaga väljaprindid.

Käepärane "kõik-ühes" kassett
Vaheta lihtsalt Canoni spetsiaalne, toonerit ja põhiosasid sisaldav "kõik-ühes" kassett välja ja printer on sama hästi kui uus. Ei mingit vaeva, ei mingeid hooldusprobleeme. Selle kassetiga saab printida kuni 2500 A4-lehekülge (tavarežiimis, 5%-lise kaetusega) - ja Canoni spetsiaalses toonerisäästurežiimis veelgi rohkem, mis aitab kokkuhoidu suurendada.

Paindlik paberisööt
Ükskõik, kui suur su töökoormus on, 250-leheline paberikassett võimaldab sellega toime tulla kerge vaevaga. Lisaks saad printida laias valikus paberiformaatidele.

Leidlik ja ruumisäästlik disain
See vaikne, stiilne ja kompaktne printer sobitub hõlpsalt igale lauale ja igasse tööjaama. Z-kujuline paberiteekond aitab veelgi ruumi kokku hoida. Seade toetab Windows-töökeskkonda ja on USB-ühilduv.