BJ i455


i455 on mitmekülgne printer nii kodus kui ka kontoris kasutamiseks. Lisaks kõigele muule on see ka professionaalne fotoprinter. Printeri eeliste hulka kuuluvad kiirus, suurepärane kvaliteet ning lihtne fotode otseprintimise võimalus.

Silmapaistev prindikvaliteet
Tunne rõõmu mitmekülgse printeri võimalustest ja hiilgavast töökvaliteedist — printer on mõeldud nii kodus kui ka tööl kasutamiseks. Ülikõrge lahutusvõime 4800 × 1200 dpi on saavutatud tänu Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogiale™ ja uutele mikropihustitele, mis väljastavad 2 pl suurusi tindipiisku. Nii fotod, dokumendid kui ka veebilehed prinditakse professionaalse kvaliteediga.

Kiirus säästab aega
i455 on oma klassi printeritest kiireim - ühevärvilised väljaprindid valmivad kiirusega kuni 18 lk/min ja mitmevärvilised kuni 12 lk/min. Suur prindijõudlus nii tööl kui kodus — kvaliteedi osas järeleandmisi tegemata.

PictBridge- ja Bubble Jet Direct tugi
Canon on võtnud omaks PictBridge protokolli - see on uus ülemaailmne fotode otseprintimise standard. Nüüd saad printida fotosid otse PictBridge- ja Bubble Jet Direct-ühilduvatest digitaalsetest fotoaparaatidest või videokaameratest. Arvutita fotoprintimine ei ole kunagi nii hõlbus ja kiire olnud - saad valmis pildid vaid mõne hetkega.

Erakordselt mitmekülgne ja hõlbus
Kiire, A4-, 5" × 7"- ja 4" × 6"-formaadile ääriseta printimise funktsioon annab sulle raamimisvalmid fotod. Lai valik tarkvaraprogramme võimaldab fotode kvaliteeti veelgi tõsta ja hõlbustab veebilehekülgede printimist.

Windows- ja Mac-tugi
Printer i455 ühildub USB-liidese kaudu kõikide levinumate Windows ja Mac operatsioonisüsteemidega. Suur jõudlus ja fotokvaliteet