BJ i475D


i475D printeri abil saad printida fotosid otse mälukaardilt või ühilduvast digitaalkaamerast ilma arvuti abita. Saad professionaalse kvaliteediga tulemused kiirelt ning lihtsalt.

Fotode otseprintimine: PictBridge- ja Bubble Jet Direct tugi
Ilma arvutita fotoprint ei ole kunagi nii hõlbus või kiire olnud. Lihtsalt prindi fotod seadme kaardipesa kaudu mälukaardilt välja. Saad printida ka otse PictBridge või Bubble Jet Direct ühilduvast digitaalsest fotoaparaadist või videokaamerast - ja demonstreerida oma lemmikfotosid vaid mõne hetkega.

Professionaalne fotokvaliteet
Fotod näevad välja kvaliteetsemad kui kunagi varem. Ületamatu selgus ja täpsus on tagatud lahutusvõimega 4800 x 1200 dpi - tänu Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogiale™, mis kasutab 2 pl suurusi tindipiisku väljastavaid mikropihusteid ja kõrgvärvitinte.

Kiirus säästab aega
i475D on oma klassi kiireim fotoprinter. 1200 dpi, 4" x 6" ääristeta foto printimiseks kulub umbes 90 sekundit - kaks korda vähem, kui konkureerivate seadmetega. i475D lahendab kõik su tööülesanded prindikiirusega
ühevärviliselt kuni 18 lk/min ja mitmevärviliselt kuni 12 lk/min.

Ääristeta printimine: fotod kogu paberi ulatuses - kiiresti ja mugavalt
Prindi raamimisvalmis fotosid kiirelt ja ääristeta A4, 5" x 7" ja 4" x 6" formaatidele. Lai valik tarkvaraprogramme võimaldab fotode kvaliteeti veelgi tõsta ja hõlbustab veebilehekülgede printimist.

Windows- ja Mac-tugi
i475D printer on ka arvutisõbralik - USB-liides annab kõikide levinumate Windows ja Macintosh operatsioonisüsteemide toe.