BJ i990


See fotoprinter on parimaks valikuks professionaalidele, kes hindavad kõrgeimat töökvaliteeti koos ületamatu prindikiiruse ja kasutusmugavusega. Iga i990 printeri osa on kavandatud tõstmaks kõikide fototööde kvaliteeti - alates Canoni eksklusiivsest 7 tindiga ChromaPLUS fotosüsteemist kuni piiramatut loomingulisust pakkuva mitmekülgse fototöötlustarkvarani.

ChromaPLUS: värvifotokvaliteet, millel ei ole võrdset
Canoni eksklusiivne 7 tindiga ChromaPLUS fotosüsteem lisab kõikidele fotodele sügavust ja soojust. Punane lisatint suurendab värvispektrit märgatavalt, muutes pildid intensiivsemaks. See võimaldab saavutada slaid-filmiga võrreldava värvigamma. Loomulikult on ühtviisi tähtsad täpsus ja selgus. Selle garanteerib Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia ™. Mikropihustid väljastavad püsivalt 2 pl suuruseid piisku ülima täpsusega - andes 4800 x 2400 dpi lahutusvõimega 1 veatud, nõelteravad tulemused.

PictBridge-valmidus ja palju enamatki
Saad printida otse igast PictBridge või Canon Bubble Jet Direct toega digitaalsest fotoaparaadist või videokaamerast - ilma arvutita. Kiire, ääriseta A4-, 5" x 7"- ja 4" x 6"-formaadile servast-servani printimise funktsiooniga muudad kõik oma fotod meistriteosteks. Lisaks võtab spetsiaalne 4" x 6"-fotopaberi alus ära pideva paberi vahetamise vajaduse.

Täielik loominguvabadus
Canoni mitmekülgne fototöötlustarkvara pakett korraldab su portfooliot erakordse efektiivsusega ja võimaldab suuremat loomingulisust. ZoomBrowser ja PhotoRecord muudavad digitaalsete fotode salvestamise ja printimise hõlpsateks ja sujuvateks toiminguteks. Easy-PhotoPrint tõstab fotoprindi kvaliteeti ja Exif Print tugi võimaldab printida pilte täpselt sellistena, nagu sa need jäädvustasid.

Kiirus säästab aega
i990 prindikiirus on enneolematu - täismahus A4-foto printimiseks kulub ligikaudu 37 sekundit. Canoni kõrgesageduseline, tervelt 5376 pihustiga prindipea võimaldab kõrge lahutusvõimega printimist laiale pinnale vaid ühe tõmbega, säästes niimoodi aega. Ning Canoni täiustatud mikropiiskade tehnoloogia™ väljastab rohkem piisku lühema aja jooksul, tõstes prindikiirust veelgi.

Jääkidevaba eraldi tindimahutite süsteem
Canoni intelligentne eraldi tindimahutite tehnoloogia, mille puhul iga värvi tint on eraldi vahetatavas mahutis tagab, et kogu tint kasutatakse ära. Ning kui tinti ei ole lehekülje printimiseks piisavalt, peatavad täpsed tinditaseme andurid printimise. See kõrvaldab jääkide tekke ja vähendab kulusid.

Windows & Mac tugi
Printer i990 ühildub kõikide levinumate Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemidega. Lisaks võimaldab USB2.0 Hi-Speed liides printida suuri pildifaile võimalikult kiiresti.