PIXMA iP2000


Kiire, stiilne ja kasutajasõbralik PIXMA iP2000 pakub võimalusi, mis on omased hoopis kallimatele printeritele - sealhulgas ka PictBridge-toega fotoprinti ilma arvuti abita.

PictBridge-valmidus otse kaamerast printimiseks
Prindi fotosid kiiresti ja mugavalt otse kaamerast, ilma selleks arvutit kasutamata. PIXMA iP2000 printeril on PictBridge-tugi – see on ülemaailmne kõikidest ühilduvatest digitaalsetest fotoaparaatidest ja videokaameratest fotode otseprintimise standard. Tunne rõõmu kiirelt valmivatest ja suurepärase kvaliteediga, kuni A4-formaadis väljaprintidest - alati, kui vaja.

Suurepärane fotolabori kvaliteet
Canoni FINE-prindipea võimaldab printida tugevates, rikkalikes ja värsketes värvitoonides, mis on ülimalt täpsed iga viimse kui detailini. Pisikesed mikropihustid väljastavad 2 pl suurusi tindipiisku täpselt ja kiiresti, pakkudes kuni 4800 x 1200 dpi1 lahutusvõimet.

Atraktiivne, innovatiivne disain
See stiilne ja kompaktne printer ühendab hea välimuse suurepärase jõudlusega. Topelt-paberialus võimaldab korraga sisestada foto- ja tavapaberit, hoides kokku aega ja vaeva.

Kiired ja hõlpsad prindifunktsioonid
Tunne rõõmu produktiivsest prindikiirusest kuni 20 lehekülge minutis must-valgelt ja 14 lehekülge minutis värviliselt. Lisaks muudavad Easy-WebPrint ja Easy-PhotoPrint programmid kõikide veebilehekülgede ja fotode printimise enneolematult lihtsaks ja efektiivseks.

Windows- ja Mac-ühilduvus
USB-liidese kaudu mugava ühendusvõimalusega PIXMA iP2000 töötab kõikide levinumate Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemidega.