PIXMA iP4000


Radikaalse välimuse ja innovatiivsete tehnoloogiatega PIXMA iP4000 tõstab fotokvaliteediga printimise uuele tasandile. Lisaks pakub see külgetõmbava välimusega ja ruumisäästlik printer palju enamatki. Kiire ja efektiivne dokumendiväljastus, säästlikud funktsioonid, aja kokkuhoidu võimaldav tarkvara ning tõeline kasutusmugavus teevad sellest seadmest ideaalse, intelligentse lahenduse nii kodudesse kui väikekontoritesse.

Prindi imekauneid ääriseta fotosid
Kunagi varem ei ole kuni A4-formaadis, vapustava kvaliteediga ääriseta fotode printimine nii lihtne olnud. Värvisügavust ja kontrastsust suurendav ainulaadne ContrastPLUS tehnoloogia kasutab lisaks tavalistele tintidele ka värvainepõhist sügavmusta tinti. Peale selle tagab Canoni FINE prindipea ületamatu kiiruse ning kvaliteedi, et iga detail saaks laitmatu täpsusega jäädvustatud. Pisikesed mikropihustid väljastavad 2 pl suurusi tindipiisku ülima täpsusega, pakkudes maksimaalset lahutusvõimet 4800 x 1200 dpi. Lõpptulemuseks on värsked ja loomutruu välimusega väljaprindid, mida võid uhkusega teistele näidata.

Muljetavaldav prindikiirus
PIXMA iP4000 ei sunni sind enda järel ootama. Ülikiire FINE tehnoloogia abil prindib printer kvaliteetse 10 x 15 cm ääriseta foto vaid 50 sekundiga. Ka tekstidokumentide printimise kiirus on märkimisväärne - kõik koolitööd ja äriprojektid valmivad kiirusega 25 lehekülge minutis must-valgelt ja 17 lehekülge minutis värviliselt.

Tarkvaralahendused suurendavad kasutusmugavust
Vorminda ja prindi internetilehekülgi Easy-WebPrint'i abil vaid ühe nupuvajutusega ilma dokumendi servi kaotamata. Easy-PhotoPrint muudab fotode printimise sama lihtsaks, võimaldades digitaalsete fotode mugavat viimistlemist. Samuti võid PhotoRecord programmi abil luua ise fotoalbumi. Kõiki neid võimalusi pakub sulle tarkvaralahenduste komplekt, mis on välja töötatud selleks, et sinu loomingulist vaatevälja avardada.

Säästlik eraldi tindimahutite süsteem
Igat värvi tindi jaoks on eraldi vahetatavad läbipaistvad tindimahutid, mis aitab kulusid märkimisväärselt vähendada. Näed ühe hetkega, millise mahuti peab vahetama, samas kui intelligentne tindiandurite süsteem garanteerib, et ükski piisk ei lähe raisku.

Aja- ja rahasäästlikud funktsioonid
See kompaktne printer on varustatud terve rea täiustatud funktsioonidega. Seadmesse sisseehitatud duplekssõlm võimaldab kahepoolse printimise funktsiooni kasutamisega paberikulusid kokku hoida. Samuti saad printida otse CD- ja DVD- plaatidele. Topelt-paberialus võimaldab asetada seadmesse korraga nii foto- kui tavapaberit selleks, et sa ei peaks kogu aeg prindimaterjali vahetama - või selleks, et suuremate prinditööde tarvis tavapaberi mahtu suurendada.

Mugav otseprintimine kaamerast
Prindi fotosid kiiresti ja mugavalt otse kaamerast, ilma selleks arvutit kasutamata. PIXMA iP4000 printeril on PictBridge-tugi - see on ülemaailmne digitaalsetest fotoaparaatidest ja videokaameratest fotode otseprintimise standard. Lihtsalt ühenda kaamera printeriliidesega ja juba paar minutit pärast pildistamist võid hoida käes kvaliteetseid ääriseta väljaprinte.

Windows- ja Mac-ühilduvus
Mugava USB- ja paralleelliidesega PIXMA iP4000 töötab kõikide enamlevinud Windows ja Macintosh operatsioonisüsteemidega. Hõlpsasti installeeritav ja kasutatav, vaid kahe funktsiooniklahviga, hiirvaikselt töötav printer rikastab su elu mugavuse ja stiiliga.