PIXMA iP1500


PIXMA iP1500 on soodne ja kompaktne printer, mis võimaldab kiiresti ja kvaliteetselt printida nii dokumente kui fotosid. Printer kasutab 2 pl tindipiiskadega FINE-prindipead ja lahutusvõime on 4800 x 1200 dpi.

Vapustava fotokvaliteediga tulemused
Prindi imeilusaid ääriseta raamimisvalmis, kuni A4-suurusi fotosid. Tunne rõõmu värskematest, erksamatest ja selgematest värvidest, mis tänu Canoni FINE-prindipeale on laitmatud igas detailis. Pisikesed mikropihustid väljastavad 2 pl suurusi tindipiisku täpselt ja kiiresti, võimaldades maksimaalset lahutusvõimet 4800 x 1200 dpi.

Kiired ja paindlikud prindifunktsioonid
Prindi oma koduseid töid, kirju, internetilehekülgi ja värvifotosid kiiresti - must-valgelt kuni 18 lehekülge minutis ja mitmevärviliselt 13 lehekülge minutis.

Harukordne kasutusmugavus
iP1500 printeril on ülima kasutushõlpsuse tagamiseks vaid kaks funktsiooniklahvi. Kasutajasõbraliku tarkvarapaketi hulka kuuluvad sellised programmid nagu Easy-WebPrint internetilehekülgede laitmatu kvaliteediga printimiseks ja Easy-PhotoPrint digitaalsete fotode kvaliteedi täiustamiseks.

Stiilne ja ruumisäästlik
Intelligentne ja stiilne, tugeva korpusega PIXMA iP1500 võtab enda alla meeldivalt vähe ruumi ja prindib hiirvaikselt.

Windows- ja mac-ühilduvus
USB-liidese kaudu hõlpsalt ühendatav PIXMA iP1500 töötab kõikide enamlevinud Windows- ja Macintosh-operatsioonisüsteemidega.