PIXMA MP750


PIXMA MP750 on suurepärane kombinatsioon fotoprinterist, skannerist ja paljundusmasinast. Seadme mitmekesiste funktsioonide hulgas on näiteks automaatne dupleksprintimine, kaks paberiallikat, automaatne originaalisöötur ja PictBridge-ühilduvus.

Tõeliselt multifunktsionaalne
Stiilse ja kvaliteetse disainiga PIXMA MP750 on tõeliselt ruumi ja aega säästev töövahend. Fotoprinter, skanner ja koopiamasin on ühendatud kompaktsesse seadmesse, mis vähendab nii hooldus- kui ruumikulu.

Kiire printimine ja paljundamine
Kõrge prindi- ja kopeerimiskiirus (25 lk/min must-valgelt ja 17 lk/min värviliselt) annab võimaluse produktiivselt töötada. Ka ääristeta fotod formaadis 10 x 15 cm, 13 x 18 cm ja A4 valmivad MP750 abil mõne hetkega. Seadet saab kasutada ka arvutist iseseisvalt tavalise koopiamasinana.

Professionaalne fotolabori kvaliteet
Unikaalne ContrastPLUS tehnoloogia kasutab värvainepõhist lisatinti, et tõsta prinditulemuste värvisügavust ja kontrastsust. Canoni FINE-prindipea tagab, et iga detail tabatakse täpselt, seda tänu 2 pl suurustele tindipiiskadele ja 4800 x 1200 dpi lahutusvõimele.

Eraldi tindimahutite tehnoloogia
Kõiki viit tindikassetti saab vastavalt vajadusele eraldi vahetada ning pooltühje tindimahuteid ei pea enam ära viskama. Tinditaset saab kontrollida nii LCD-ekraanilt kui mahutitelt.

Kiire ja lihtne skaneerimine
Täpsete skaneerimistulemuste tagamiseks on MP750 integreeritud skanner lahutusvõimega 2400 x 4800 dpi ning värvisügavusega 48/24-bitti. Andmevahetus arvutiga toimub läbi kiire USB 2.0 liidese. Aega aitab säästa ka multi-foto režiim, mis võimaldab mitu fotot korraga skaneerida.

Otseprintimine digikaameratest
MP750 abil on fotode digikaamerast printimine kiire ja mugav ning selleks ei ole vaja arvutit. Seade toetab universaalset PictBridge-standardit, mida rakendatakse paljudes kaasaegsetes digifoto- ja digivideokaamerates.

Avarad võimalused
Produktiivsust aitavad tõsta 35-leheline automaatne originaalisöötur, kaks mugavat paberiallikat, CD-R/DVD toorikutele printimise võimalus ja automaatne kahepoolne printimine. Suur taustavalgustusega LCD-ekraan ja kasutajasõbralik tarkvara tagavad, et töö on lihtne ja mugav. MP750 ühildub nii Windows kui Macintosh-operatsioonisüsteemidega.