PIXMA iP90


Canoni PIXMA iP90 on innovaatiline mobiilne fotoprinter liikuvale loomeinimesele. Kõigest 52 mm paksune akutoitega ja traadita andmeside toega iP90 printer on lisaks erakordselt stiilse disaini ja ilusa viimistlusega.

4800 x 1200 dpi lahutusvõimega iP90 annab fotolabori kvaliteediga tulemused ning seda erakordselt kiiresti – 10 x 15 cm formaadis ääristeta foto valmib kõigest 51 sekundiga. Prindikiirus on ka dokumentide puhul muljetavaldav – minutiga on võimalik printida kuni 16 A4-formaadis lehte. Printer toetab PictBridge-tehnoloogiat, mis võimaldab selle enamuse moodsate digifoto- ja digivideokaameratega arvuti vahenduseta ühendada.

iP90 lisavarustusena on saadaval aku ja laadija komplekt, mis võimaldab printerit vooluvõrgust eemal viibides kasutada, ning Bluetooth adapter, et kaabliteta printida mobiiltelefonidest, pihuarvutitest ja lauaarvutitest.

Loovuse avardamiseks pakub Canon laia fotopaberivalikut erinevates viimistlustes ja formaatides. Canoni tindid ja materjalid on arendatud nii, et nad garanteeriksid püsiva kvaliteedi ja kõrge vastupidavuse – kuni 100 aastat (pilte albumis hoides) kasutades Canoni professionaalset fotopaberit Pro (PR-101).