DR-2580C


Stiilne ja erakordselt kompaktne DR-2580C ühendab terava ja kiire värviskaneerimise kahepoolse skaneerimise, e-postiga edastamise ning mitmete muude võimalustega. Paindlik ja efektiivne seade igale kontorile.

Stiilne ja kompaktne
Stiilne DR-2580C sobib suurepäraselt nii lauale kui riiulisse ning on peaaegu märkamatu kuni vajad kiiret ja selget skaneerimist. Skanner sobib ideaalselt ettevõtetele, kellele kiire dokumentide jäädvustamine ja ruumisäästlikkus on esmatähtis.

Skaneeri erinevat tüüpi dokumente
Mugav A4-formaadis skaneerimine on kõigest algus. Tänu innovatiivsele sirgele paberiteekonnale saab DR-2580C suurepäraselt hakkama väikeste plastikkaartide, paksu ja õhukese paberi ning enamuse dokumendiformaatidega. Tasaskanneri lisamise võimalus annab suurema paindlikkuse raamatute, ajakirjade ja köidetud dokumentide skaneerimiseks.

Skaneeri rohkem ja kiiremini
Tänu skaneerimiskiirusele 25 lk/min (A4, must-valge, 200 dpi) võimaldab DR-2580C töötada kiirelt ja efektiivselt. Ühe- ja kahepoolne skaneerimine toimub võrdse kiirusega, tagades hetkega kvaliteetsed tulemused.

Erakordne pildikvaliteet
DR-2580C võimaldab nii värvilist (24-bitist), halltoonides kui ka must-valget kahepoolset skaneerimist. Tulemuseks on teravad, selged ja detailsed kujutised, isegi kui originaaliks on graafika, fotod või väga hele tekst. Kõrge lahutusvõime (kuni 600 dpi) ja värvieemaldamise funktsioon (võimaldab välja jätta punase, rohelise või sinise tooni) lisavad veelgi paindlikkust kvaliteedi tagamisel.

Paindlikud võimalused
Tänu teksti parandusfunktsioonile annab DR-2580C suurepärased tulemused ka heleda teksti, allkirjade ning pliiatsiga tehtud märkmete skaneerimisel. Samuti on võimalik automaatselt eemaldada augustatud dokumentide skaneerimisel tavaliselt tekkivad mustad rõngad.

Lihtne ja efektiivne dokumendihaldus
DR-2580C komplektis on CapturePerfect tarkvara, mis optimeerib pildikvaliteeti, annab tõelise paindlikkuse mitmete rakendustega ning parandab üldist kasutatavust. Programm võimaldab skaneeritud dokumente vajadusel töödelda ja ümber järjestada. Lisaks on komplektis Adobe Acrobat® Standard tarkvara, mis aitab luua tekstiotsingu võimalusega PDF-faile dokumentide mugavaks arhiveerimiseks ning jagamiseks.